Jel to ona opaljena u Dimitrija TucovicaMaserka jedna iz bgd, oko 45 god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to ona opaljena u Dimitrija TucovicaMaserka jedna iz bgd, oko 45 god.
Da, ali ne znam jel radi jos.Jel to ona opaljena u Dimitrija Tucovica
Neko je napisao da je treba izbegavati, pa je to bilo pitanje, zasto je izbegavatiKo je ruzan? Mala u ulici Majke Jevrosime? Pomijesao si nesto garant. Mala je kao lutka.
+381655846194
Mislim da duze vreme je nemaDa, ali ne znam jel radi jos.
koliko naplacuje?Neko je napisao da je treba izbegavati, pa je to bilo pitanje, zasto je izbegavati
Hvala ti za broj
9000satkoliko naplacuje?
Fotošopirane su jer je poenta da ih sutra na ulici ne prepoznaje svaka šuša, da lice sa oglasa ne možeš najjednostavnijom pretragom slika da povežeš sa njenim privatnim profilom na društvenim mrežama itd... Opet, mali je procenat onih koje uživo izgledaju drastično drugačije nego na sajtu. Ovo za inostranstvo ne razumem, jel poenta da se tamo ne fotošopira ili u inostranstvu lakše "pada moral"?Niko da kaze iskreno da su ove strankinje u 90posto slucajeva fotosopirane do maksimuma,ljudi budite realni
kad je vidim uzivo I pomislim na slike odma mi padne moral,ko je bio po inostranstvu zna o cemu pricam
Hajde facu ali Sto telo,noge,visinu a u 90posto slucajeva to rade..Fotošopirane su jer je poenta da ih sutra na ulici ne prepoznaje svaka šuša, da lice sa oglasa ne možeš najjednostavnijom pretragom slika da povežeš sa njenim privatnim profilom na društvenim mrežama itd... Opet, mali je procenat onih koje uživo izgledaju drastično drugačije nego na sajtu. Ovo za inostranstvo ne razumem, jel poenta da se tamo ne fotošopira ili u inostranstvu lakše "pada moral"?
GDE JEMaserka jedna iz bgd, oko 45 god.
MA NE SKIDA SE , MALO DEBELABraćo zašto niko ne pominje onu malo stariju MasazaSara ili kako vec u Brane Cenčevića kod Slavije. Ja sam bio doduše pre 2 godine 3 4 puta prava Tantra masaza ubija. Jel imao jos neko iskustva da li radi još?
NEKA HVALA, NEREALNA CENA,,BIO i NIKAD VIŠE,,,ZA TEPARE BOLJE U FRANCUSKOJ 3XNe znam da li je neko bio kod Gabrijele (art masaza u zemunu) radi odlicnu lingam masazu, uzme oko nekih 7-10000 za nekih sat i po... ubije te pricom o ravnoj zemlji, itd itd ali zaista vrhinski masira i relax i lingam
Bolje masira, ili te prosto ne nervira pricom?NEKA HVALA, NEREALNA CENA,,BIO i NIKAD VIŠE,,,ZA TEPARE BOLJE U FRANCUSKOJ 3X
Može link, broj, oglas?Maserka jedna iz bgd, oko 45 god.
BOLJE MASIRA ,, EXTRTA,,,NE PRICA NISTA DOK JE NE PITASBolje masira, ili te prosto ne nervira pricom?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|