Pazite se ovog oglasa devojke sa slike sa sajta seksi adresar, naplacuje 4000 din za pola sata, bio sam kod nje letos, i prevarili su me.
Njen telefon je 0631720315
1. Zakazala mi je u 16h, cekao sam je 20 minuta isped zgrade jer je imala musteriju, nikad mi se nije ni izvinila zbog kasnjenja.
2. Uopste ne lici na devojku sa slike, docekace Vas neka debela, bar ima sisu, pa sam oprostio, ali mislim da to nije cak ni devojka sa slika, a ako nekim cudom jeste, onda nije vise tako vitka kao na slikama, vec debela, a ja mislim da je druga osoba.
3. Za vreme odnosa, ona ne moze i nece nista da uradi... ok razumem sto se ne ljubi, i ne mozes da je ljubis ni po vratu to je sve ok, ali recimo kad pusi, okrene ti ledja, ti je pitas da se okrene ka tebi da joj gledas grudi, kaze ne moze... ne odgovara joj ta poza...
Pusi ga mnogo sporo i ne zeli brze, ne zna ni da ga drka, uhvatis je za sisu, kaze kako si je mnogo stegao iako nisam, sljepis je malo po guzi lagano, kaze nemoj tako jako, ostace mi modrica... a najslabije moguce samo je sljepio...
i ja kad sam video da ne mozes nista da radis, i da ga tako sporo pusi i ne zna da ga drka, meni nije mogao ni da se digne... i onda ona pocela cak i da me vredja, vi muskarci ste ovakvi, onakvi, ocete sve... pa mi prica kako ja imam problem sto nece da mi digne, a problem je do nje sto nece nista da radi, bukvalno nista... zna samo da uzme pare, ali da se jebe, to nece... pa je onda cak rekla i da sam joj odbojan!... a sasvim lepo izgledam, nego kaze odbojna joj moja faca, energija, ne znam, sta li...i nije ni proslo ni 15 minuta od mog termina i ona kaze ne ide ti ovo , to je to , proslo ti je vreme... ja joj kazem kako , proslo je 15 min samo, ona kaze jos 5 minuta da se presvuces i to je to... em sto je minut dovoljan za presvlacenje, em aj makar i da je 25 min, nego 15 i ona me tera napolje...
4. i ja kad sam krenuo da se bunim, eto ti ga izlece njen makro, bukvalno iz sobe do nase, i krene odmah da preti kako ce da me pukne, da me bije, psuje majku itd... i ja se pokupim i odem... razmisljao sam da ih prijavim u policiju, ali sumnjam da bi oni nesto pomogli, pa eto, makar vas ljude da upozorim.
Dao sam pare, nije htela nista da uradi, bila veoma pasivna, nisam dobio sex, nisam svrsio, isterala me pre termina i njen makro me izvredjao i zamalo izbacio iz stana.
To dobijate kad odete kod nje na oglas, pa pazite se.