i ja je pratim bas duze vremena, pratim inace sex oglase vec nekih godinu dana i ona mi je ubedljivo prvo mesto na listi zelja, a drugo mesto mi je Tara sa tog sajta, tako da ako neko ima iskustva sa nekom od te dve devojke, neka obavezno javi.
Pozdrav svima, nov sam ovde, bas mi je drago sto sam nasao ovaj sajt, jer mi bas treba info koje devojke provereno valjaju, jer sam bio par puta i imao sve uzasna iskustva.
Evo iskopiracu Vam ovde par recenzija koje sam ranije pisao na seksi-adresaru da bi znali koje devojke da izbegavate.
________________________________________________________________________________________________________________
Ja danas ako nisam ceo dan potrosio zvaci razne brojeve da ugovorim masazu ili oral, na kraju nista nisam uradio, jer je svaki oglas bio prevara do prevare.
Sad dal zato sto su to sve bili najjeftiniji oglasi, 30, 40 evra za masazu, oral... ili koji je razlog, ne znam...
Uglavom evo iskustva, prvo zovem za masazu, devojka se reklamira ovde i postavila je izazovnu sliku, pomislis da radi erotsku masazu sa zavrsnicom... ne, devojka radi samo obicne masaze, ili makar samo tako tvrdi preko telefona, idemo dalje.
Zovem drugu, trazi 50 evra za masazu, mislim se, za te pare mogu i sex da dobijem, idemo dalje.
Zovem trecu, radi samo kod nje, a ona je bogu iza tregera, u Obrenovcu... necu da putujem 2 sata do tamo i 2 nazad...
Svi ostali oglasi za masazu su bili samo Novi Sad, a obzirom da sam iz Beograda, ni to mi ne odgovara, idemo dalje.
Presao sam na oral, zovem prvi oglas - nedozvoljen broj, zovem drugi, agencija darko se reklamira, zovem treci - trazi unapred pare, zovem cetvrti, nedozvoljen broj, zovem peti - trazi unapred pare, zovem sesti, nedostupna ceo dan (za nju jedino verujem da radi i da nije lazan oglas).
Zovem sedmi, javi se zena neka (izuzetno bezobrazna, kao sto sam i navikao da jesu), kaze ok, slobodna sam, moze sex za 40 evra, i da mi adresu...
Ja dodjem na adresu Takovska 2 (glavna posta), pomislih cudno mesto, ali verovatno zivi tu negde blizu... zovem je na mob, kaze saljem ti sms sa drugog broja i dolazim po tebe... hmm ok...
Posalje mi sms, sta pise u njemu? pa pise naravno da udjem u glavnu postu i da joj uplatim 40 evra unapred... kad se nisam iznervirao... aj sto ceo dan potrosih na ovo i videh sve one prevare, ali treba posebna doza bezobrazluka, da me cima da potrosim sat vremena da dodjem na adresu i da mi tek onda kaze da je uplacivanje unapred... jer da mi je to odmah rekla, odmah bih znao da je prevara i ne bi trosio vreme da dolazim... ovako sat vremena tamo, sat vremena nazad... sramota sta sve ljudi rade i to u tako velikom broju.
________________________________________________________________________________________________________________
Ovde cu sad stati, previse informacija za prvi post, kasnije cu napisati brojeve telefona koje da izbegavate i recenziju (losu) za jednu devojku kod koje sam zapravo bio.