CikaVeljaBG
New member
Da ne bude da samo zapitkujem
Devojka je top, kao na slikama, ljubazna, fina, trudi se baš. Sve što piše u oglasu može.
Devojka je top, kao na slikama, ljubazna, fina, trudi se baš. Sve što piše u oglasu može.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste.Jel mala ispoštovala dogovor?
Ne mogu sad naći oglas, mislim da je na sajtu "sex izazov" kvalitet nadmašuje cenu... 100e ali radi bukvalno sve, daje bez kondoma, možeš joj svršiti u usta ako joj kažeš da proguta progutaće... Voli da je poslušna... I ne žuri za taj novac možeš ostati i dva sata. Vredi...Odakle je? Iz Beograda? Može malo više informacija? Cena i kvalitet usluga? Možeš da pošalješ link oglasa? Hvala.
Našao sam je na sex izazovu. Hvala ti. Nego, da li dolazi ili mora se kod nje? U kom je kraju? U Beogradu je?Ne mogu sad naći oglas, mislim da je na sajtu "sex izazov" kvalitet nadmašuje cenu... 100e ali radi bukvalno sve, daje bez kondoma, možeš joj svršiti u usta ako joj kažeš da proguta progutaće... Voli da je poslušna... I ne žuri za taj novac možeš ostati i dva sata. Vredi...
U Grockoj je. Mislim da uz 20e plus ide na adresu mada sam ja bio kod nje u Grockoj.Našao sam je na sex izazovu. Hvala ti. Nego, da li dolazi ili mora se kod nje? U kom je kraju? U Beogradu je?
Stavi linkJeste.
Izgled 8/10 mrsava malo za moj ukus
Pusi lepo ali sa kondomom
Guza dobra sise manje
U pocetku malo povucena kao da je od skoro u poslu posle se opustila
Ko je ta?Daj link ili ostavi broj.Ne mogu sad naći oglas, mislim da je na sajtu "sex izazov" kvalitet nadmašuje cenu... 100e ali radi bukvalno sve, daje bez kondoma, možeš joj svršiti u usta ako joj kažeš da proguta progutaće... Voli da je poslušna... I ne žuri za taj novac možeš ostati i dva sata. Vredi...
Ja sam pisao na WA na taj oglas(za Mariu ) prekjuče i ponudio mi je neku Evu, plava, brutalno izgleda i druga u ponudi je Inna, sa njom sam bio ranije i opisao je ovde. Nije uopšte imaolla agencije tu Mariju u ponudi. Kad si ti bio?Da ne bude da samo zapitkujem
Поздрав свима, можете ли ми предложити неку бразилску девојку са великим дупетом.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|