Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tu još uvek u Amsterdamu je. Tek od polovine Februara. A Latina je 1/1 vrlo moguće da je brazilka.Pritom ima i 3 pozitivna review. Govori španski, možda je iz Argentine ili neko špansko govorno područje svakako, samo ima stomak za medalju i baš je u treningu...
Ova je na nekoj ozbiljnijoj hemijiPostoji, to je ova. Piše joj kao da je Italijanka, ali i da je visoka 170cm. Nisam bio, ali je merkam. Ako odlučiš da odeš pre mene, javljaj:
Ma starija je od 26 ihaj, to se slažemo. Mlađe -slađe, al starije, iskusnije, hehe. A šta sve guta od steroida i ko zna kakve još hemije da bi izvajala to što želi, Boga pitajOva je na nekoj ozbiljnijoj hemijiPo izgledu bi rekao da je starija 26 hmm nema sanse pre bih rekao tu negde oko 35 god.
![]()
Hahah bukvalno odose sve pare zajeban hobi mora se smanjivati 2-3 puta mesecno dosta.Bio sam kod Hane sa SA posle baš dužeg vremena. Sada ima solidan stomačić, ali je još uvek dobra, počev od prvoklasnog orala, pa preko sexa u koji se uživi, bez lubrikanta, svega tu ima... Ali sad bih malo da iskuliram, odoše sve parei da odem na neku masažu sutra. Šta preporučujete i koja je bolja od ove dve:
1. https://seksi-adresar.co/oglas/lux-masaze-bg/
2. https://seksi-adresar.co/ad/masaza-celog-tela-centar-123/
Znam ove dve, ali kod prve sam hteo da odem, deluje da je top, poslala mi je i video gde se vidi da je prvoklasna, ali sam na kraju otišao kod neke druge, kod ove druge sam se isto dogovarao, nisam otišao:znate li neku azijatkinju koja radi anal?
Klinka neka 24 godine nije Ciganka ako zna neko nek kazeDa li je neko bio sa Aleksandrom cirovic sto se oglasava na seksi adresaru sa brojem 0605035675 cuo sam da se trpa po kolima za 80 evreja
Mislim da je lažnjak, dva puta sam pokušavao da je kontaktiram, jednom mi pisala da je dobila, drugi put mi rekla ds joj je rano, pa preporučila drugaricu, posle sutradan me smarala nekoliko poruka kakva je drugarica, sprdala se nešto..Zna li neko ovu kuckicu
Meni je jedan pricao na nekoj grupi da je trpao po kolima i da ima dobru guzicu zato je i jurim javila mi se par puta bas kad nisam mogao da odem videcu da je iscimam ponovo pa javljam.Mislim da je lažnjak, dva puta sam pokušavao da je kontaktiram, jednom mi pisala da je dobila, drugi put mi rekla ds joj je rano, pa preporučila drugaricu, posle sutradan me smarala nekoliko poruka kakva je drugarica, sprdala se nešto..
Ne znam meni je poslala sliku, na slici je top mala, ali nismo uspeli da se dogovorimo, uvek neki izgovoriMeni je jedan pricao na nekoj grupi da je trpao po kolima i da ima dobru guzicu zato je i jurim javila mi se par puta bas kad nisam mogao da odem videcu da je iscimam ponovo pa javljam.
Pisao sam joj sad opet dogovorili smo za par dana Kaze da ce moci zasigurno. Ajde pa cemo videti.Ne znam meni je poslala sliku, na slici je top mala, ali nismo uspeli da se dogovorimo, uvek neki izgovori
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|