Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda mislis na Milu Sto je bila u KosovskojEvo ga oglas od te Mile. Nju mi je još ranije neko preporučio i mislim da je to ta: https://seksi-adresar.co/ad/mila-bg-3/
u BG sam dosad bio sa Ivanom Dedeič i nekom njenom frendicom koja više ne radi, Ivana top izgleda ali ponašanje užasPozz ekipa, ima li neko preporuku za ekstra curu da nije na oglasima, može i na instagramu i da dolazi u hotel, ne zanimaju me ruskinje i ostale strankinje, može i u DM
Moguće, na tu što je bila u Kosovskoj je i mislio taj moj poznanik. Ova je meni isto bila sumnjiva zbog cene, ali kroz prepisku mi nije tražila ništa da uplatim, unapred samo da se najavim minimum 1h ranije i da dođem do nje. Poslala i svoju sliku face i grudi na WA, gde deluje da je to ona sa slika na adresaru. E, sad, ipak mi nekako smrdi sve to, zato sam i pomislio bolje prvo sa braćom da se posavetujemMozda mislis na Milu Sto je bila u Kosovskoj
Ovu prvi put vidim, a pratim oglase već dugo..
ova je izgleda odlicno ako je neko bio?
moguce da je fora onda nekaOvu prvi put vidim, a pratim oglase već dugo..
Vidi se slika lica, plus previse jeftino, iz mog kurvarskog iskustva to je 99,99% fejk. Nisam proveravao ali slika je verovatno preuzeta sa interneta
ova je izgleda odlicno ako je neko bio?
proverio sad, traži 1000 din za paket slika, možda čak i nije lažnjak, ali do seksa će se verovatno teško doći, ostaće sve na tim slikamaVidi se slika lica, plus previse jeftino, iz mog kurvarskog iskustva to je 99,99% fejk. Nisam proveravao ali slika je verovatno preuzeta sa interneta
Kattye Fox sa Twittera, lažnjak slika.proverio sad, traži 1000 din za paket slika, možda čak i nije lažnjak, ali do seksa će se verovatno teško doći, ostaće sve na tim slikama
Beži dalje i brže nego te noge nose... debela babuskara, pijanaJel isao neko kod gospodje?
Kakva imate iskustva
Lepo izgleda na slikama i ja sam se razmisljao da probam kod njeBeži dalje i brže nego te noge nose... debela babuskara, pijana
Sad je vrv grobBila matora pre10god
Neki su je hvalili par stranica ranije da je ok ovako i da može dogovor za sve, sve je stvar ukusa ne loži nas sve isto. Neko voli mršavice, neko punije, neko mazore neko mlade ...Beži dalje i brže nego te noge nose... debela babuskara, pijana
Procitao sam bas dosta na forumu ali nisam nasao nista o njojNeki su je hvalili par stranica ranije da je ok ovako i da može dogovor za sve, sve je stvar ukusa ne loži nas sve isto. Neko voli mršavice, neko punije, neko mazore neko mlade ...
Bio sam kod nje pre 2,3 godine. Malo preko 50 god, krupnija, vece sise, ruznjikava u faci. Tusiranje pre, onda dosta dobro pusenje bez i malo ga gurala medju sise, misionarka, pa se onda ona popela i na kraju svrs po sisama. Sve u svemu za te pare skroz ok. Nije gledala na sat.Jel isao neko kod gospodje?
Kakva imate iskustva
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|