NIKOLA ĐUKIĆ
New member
Momci, moze li neko da mi preporuci neke devojke sa kojima mogu da imam seks bez kondoma u Beogradu? Tražio sam okolo, ali nisam mogao pronaći. Može li mi iskusan brat dobaciti dvije mlade djevojke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako baš toliko želiš sebi da učiniš nažao, zašto se ne drogiraš kao sav normalan svet?Momci, moze li neko da mi preporuci neke devojke sa kojima mogu da imam seks bez kondoma u Beogradu? Tražio sam okolo, ali nisam mogao pronaći. Može li mi iskusan brat dobaciti dvije mlade djevojke?
Zavisi od devojke... neke su ok trude se, neke slabije. Za te pare po meni su bolje brazilke.Je li ima neko iskustva sa agencijom club 600 a na telegramu agenturaT
Ako je dala tebi bez, ko zna kome je još dala bez. Nije ti to baš najpametnije.... Ako i dalje želiš predlažem ti da odeš na testiranje kod urologa da ti gurne štapić pa da vidiš koliko je to bolno, nikad više nećeš poželeti....Momci, moze li neko da mi preporuci neke devojke sa kojima mogu da imam seks bez kondoma u Beogradu? Tražio sam okolo, ali nisam mogao pronaći. Može li mi iskusan brat dobaciti dvije mlade djevojke?
Upravo tako, slike im baš nisu reprezentativne, jeste ta devojka ali tipa slika od pre par godina. I ne rade baš sve što agencija reklamira.Zavisi od devojke... neke su ok trude se, neke slabije. Za te pare po meni su bolje brazilke.
Ne vidim sta je problem kondom. Ima ih da ne osetis da ga uopste imas. Iskreno i ove navodno postene karam sa kondomom. Razloga ima puno.Momci, moze li neko da mi preporuci neke devojke sa kojima mogu da imam seks bez kondoma u Beogradu? Tražio sam okolo, ali nisam mogao pronaći. Može li mi iskusan brat dobaciti dvije mlade djevojke?
Ne vidim sta je problem kondom. Ima ih da ne osetis da ga uopste imas. Iskreno i ove navodno postene karam sa kondomom. Razloga ima puno.
Nije hladna, naprotiv. Bio sam dva puta sa njom i zaista se lepo proveo. Vidim, opet je otisla negde.Kakva je sa aspekta Ruske hladnoće?
Nemoj ovo nemoj ono. Možda se varam ali mislim da se neko baš u ovoj temi žalio na nju ali je on bio malo stariji pa kao baš je negodovala.
Nemoj! Cim trazi lovu unapred, otkaci to.Trazi unapred avans
Kada proveris preko google search img vidis da nisu njene fotke. U 99% slucajeva kada stavi sliku face znas da je prevara i da budes siguran samoproveri preko googlaJe li ima neko iskustva sa ovom
Au brate, bas mi treba neka dobra Azijatkinja...Kada proveris preko google search img vidis da nisu njene fotke. U 99% slucajeva kada stavi sliku face znas da je prevara i da budes siguran samoproveri preko googla
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|