BEOGRAD ESCORT - Iskustva i recenzije

Zna li neko koja sa adresara pristaje na trojke sa dva muskarca? Ili neka redaljka, 3-4 muskarca na jednu? Jel imao neko takva iskustva sa nekom na adresaru?
 
Bio sam već kod ovih Brazilki, nisam kod ove, i sve su bile super, mlade, mekane, opuštene.
Nego ova Lina što si bio kod nje:
Napisao si da dobro puši, jel može da je jebeš u usta i svršavanje po faci ili usta? Mislio sam da odem na pola sata samo oral.
 
Bio sam već kod ovih Brazilki, nisam kod ove, i sve su bile super, mlade, mekane, opuštene.
Nego ova Lina što si bio kod nje:
Napisao si da dobro puši, jel može da je jebeš u usta i svršavanje po faci ili usta? Mislio sam da odem na pola sata samo oral.
Ne kažem da je loša iskustva, daleko. Nego one stalno piše na sajtu da sve može, a nije bas tako.

Bas da je jebes u usta ne verujem,možda uz dobrog nadoknada može se, isto kao i svrsavanje. Nije to bas za mene tako da nisam je pitao.
 
Kontaktirao sam Linu, kaže da ne može svršavanje po licu a može u usta.
Ona mi je druga opcija, prva je brazilka MEL. Moram da imam više opcija jer nisam iz Beograda pa da ne izvisim.
 
Evo da i ja malo podelim iskustva https://seksi-adresar.co/oglas/seksi-mina/ dobra mala oko 24 godine brza gleda na.sat cesto frigidna malo oral sa malo vonja stan na macke kerove nesto 70pola https://seksi-adresar.co/oglas/💙❤️💙-citaj-oglas-centar-💙❤️💙/ izuuetna malo.starija ali nesmeta odlican.oral higijena 9/10 ljubazna.fina oral bez sex dobar preporuka za tu lovu extra https://seksi-adresar.co/oglas/dama-3/ovu zaobici dosao na.sex pola.sata ona prica ko navijena starija debela pusenje 2/10 sex naguzi.se i to.je to.sve sa zastitom nevredi ni.te pare https://seksi-adresar.co/oglas/tina_95/ ciganka iz borce pusenje samo u kolima toliko vonja i puna oziljaka tetovaza da nije.hteo da.se digne vise drka nego pusi lose 5/10 nadam.se da sam nekom.pomogao
 
Evo preporuke sa moje strane.

Prošle godine sam bio kod ove.


Jako lepa, strastvena. Bukvalno da sam imao još para kod sebe (dobro pa nisam) bukvalno bi joj dao sve.
Jedine mane što se ne vidi po slikama: ne brije noge (neki brazilski fazon izgleda, ono kao ne vide se dlake pa ih zabole), i ima periku koja je malo plastična pa grebucka 😆

Vidim da je jako popularna pa malo strpljenja prilikom bookovanja.
 
https://***/PGPvirimiizdzepa Ako ima neko iz Beograda ili Novog Sada ko je dao više recenzija ovde i preporuka, neka mi se javi na Telegramu da ga ubacim u svoju grupu. Grupa je privatna, nema puno članova i ne ubacujem svakoga. Likovi sa 0 recenzija, nemojte da se javljate.
 
Evo i jedna loša recenzija.


Isto tipa pre godinu možda malo pre sam bio kod ove. Prvo me je agencija zeznula nisam nju bookovao, ali ne znam šta mi bi video velike sise i ajde. Jako je bila neprijatna, pijana, bukvalno je vonjala na alkohol. Ovako je dobra riba ali nula truda plus mortus pijana alkoholski vonj, cugala je neki svoj mix dok sam bio kod nje i pljugala one prdež IQOS cigarete. Bukvalno smo se posvađali što mi se nikad nije desilo jer uglavnom dođem čist i sređen kod devojaka i pitam ih šta može šta ne može pre nego što počnemo. Možda joj bio loš dan ali bukvalno najlošije iskustvo koje sam imao.
 
Da li ima neko preporuku za neku ne Latinu. Ruskinja, Poljakinja, Litvanka, domaća možda čak. Ne zahtevam puno malo veće grudi (mogu i silikoni), dobro dupe i da nije debela (volim fit devojke, ali može i samo da nije debela ili anoreksična).
Cimnuo par oglasa sa EGE i svi su "Sorry this girl is not available" ono šatro Independent kad ono Agencija....
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh