Ako je ova riba 100eur za sat onda se isplati da uplatis 700eur pa da nedelju dana cepašProverio sam fotke preko google nisu skinute saa neta da li su fotoshopirane ne znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je ova riba 100eur za sat onda se isplati da uplatis 700eur pa da nedelju dana cepašProverio sam fotke preko google nisu skinute saa neta da li su fotoshopirane ne znam
Pa zavisi šta hoćeš brt, ima sav info na sajtu svakako. Nije vezana za taj br ali nije skroz nezavisna, dogovor je sa njom ali čuo sam da ima nekog iza.Kolko te je kostala? Jel radi nezavisno ili je opet vezana sa +79267845056 koj drzi sve devojke?
nemoj biti mentol, ovo je teški fejk
Ova me strasno zanima da li su njene fotke za 50 evra brutalno izgleda
Koja je bila cena?Pa zavisi šta hoćeš brt, ima sav info na sajtu svakako. Nije vezana za taj br ali nije skroz nezavisna, dogovor je sa njom ali čuo sam da ima nekog iza.
Vredi ako volis mlado neiskusno..mozes da joj radis sta hoces..nema ona pojma...Hahahahaah bio sam ja kod nje, ne kod te njene sestre doduše, jel vredi otići kod nje?
NisamA ovu sa slike, ili priblizno njoj nisi video?
Pa ono ok je, plavuša, velike lepe sise ima, dupe isto dobro, lepo puši a seks je ok ništa specVredi ako volis mlado neiskusno..mozes da joj radis sta hoces..nema ona pojma...
A kakva je ta ANCI_
Nisu njene slike, bio sam kod nje, gotivna je i prijatna seks je dobar ali nije ona na slikama, starija neka ruskinja ima oko 40 godina
Ova me strasno zanima da li su njene fotke za 50 evra brutalno izgleda
Sve moze dok ne uzme pare,posle toga gleda samo da te otera.izgleda brutalno dobro a usluga katastrofa.nemoj ovo nemoj ono,anal traje 1 min i vise nedahttps://seksi-adresar.co/oglas/anal-daparovi-da-fenomenalna-sa-slika-26/
Ima li ko kakvo iskustvo sa ovom Novosadjankom?
Znaci izbjegavati, steta, prejaka je na slikamaSve moze dok ne uzme pare,posle toga gleda samo da te otera.izgleda brutalno dobro a usluga katastrofa.nemoj ovo nemoj ono,anal traje 1 min i vise neda
Mršava cigančica, sva nekako sramežljiva kao da joj je neprijatno što je tu. Inače super izgleda, možda su i njene slike, tih je godina.Bio neko kod ove?
Mislim da nikad necu saznati dok ne odem... Izgleda nikoEkipa dali je netko posjetio ovu damu i kakva su iskustva?
Beži koliko te noge nose. Debela, do zla boga prepotentna ciganka.https://seksi-adresar.co/oglas/anal-daparovi-da-fenomenalna-sa-slika-26/
Ima li ko kakvo iskustvo sa ovom Novosadjankom?
Aha dobro hvala, možda odem kod nje danas, valjda se neću razočaratiMršava cigančica, sva nekako sramežljiva kao da joj je neprijatno što je tu. Inače super izgleda, možda su i njene slike, tih je godina.
Dogovor ide preko sekretarice koja te upućuje u stan u Blokovima.
Stan je socrealizam i kada sam pitao za tuširanje kao "nema tople vode, ma ajde ne treba". Srećom došao sam među prvima pa je bila čista.Tako za higijenu ocena 1, da sam došao kasnije možda i 0 ili -1.
Oral radi sa kondomom, uglavnom ga drka rukom i cucla glavić. Pohvalno je što masira jaja drugom rukom. Oral mršava trojka.
U akciji najveći problem je što je plitka pa sam sve vreme gurao do pola da je ne povredim, u početku je bila sva stisnuta ali se na kraju baš opustila i krenula da me steže i grli i nogama i rukama čak bi rekao da je svršila.
Sve u svemu nije loše ali ništa posebno, ali definitivno neću ponoviti zbog higijene pre svega a i ne želim da se smaram sa plitkim ribama.
Za nju je neko napisao da je kod BEO shoping centra? Stvarno ima 20ak god ili je starija?Pa ono ok je, plavuša, velike lepe sise ima, dupe isto dobro, lepo puši a seks je ok ništa spec
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|