BEOGRAD ESCORT - Iskustva i recenzije

Pa daj nam iskustva jbt... Tome sluzi tema.. Ne razumem te stvarno..
I ja sam to isto pomislio. Citao sam recenzije za Zagreb i Hrvatsku generalno, momci su svaku curu sa oglasa opisali kakvo je iskustvo,svaka im cast, za neke su cak pravili posebne teme sa detaljnim opisima. Znaci sve, gde se nalazi,kakav je apartman,sta sve moze,kakva je akcija bila,koliko para...sve.Ja sam nov u ovom sportu,bio sam na kurvama ali u inostranstvu dok sam bio,nema svrhe da pisem recenzije za njih.Ali kada budem bio sa nekom sto se oglasava kod nas sigurno cu napisati iskustvo.
 
Skoro sam bio kod one plavuse tetovirane iz belvila 100 eura pola sata sve sa analom.nije losa malo je lenja ali ne bi vise isao.ono u fazonu naguzi se pa ti radi sta hoces
 
Dajte neke recenzije za ove dve ako je neko bio


 
Dajte neke recenzije za ove dve ako je neko bio



Video sam ovu Serenu letos kad sam bio kod njene drugarice (Mia). Super je uživo, kao na slikama. Baš je onako prava drolja, lepa je. Sad naplaćuju oral bez kondoma, onda je bio free. +20 eura za svršavanje u usta i po faci je extra cena a vredi stvarno. Ići ću ja verovatno kad prođu praznici, ako neko ide neka piše.
 
Bolje zaobidji.ima preko 50 god,samo pozuruje.gleda sto pre da ti vidi ledja.tokom seksa nemoj ovo,nemoj ono to ne radim i tako te fore.
Sve kao sto si napisao od reci do reci. Ali ja bio u prolazu i ipak odem, rekoh ajde mozda joj nije bio dan tad kad si ti bio. Ali isto sam iskustvo imao. Zali boze para. Nemoj ovo,nemoj ono...Htela bi da joj ostavis pare i odmah izadjes. Bio i necu ponoviti sigurno
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh