slusajte ovo.. pisao ovoj Tijani.. krece konverzacija to i to.. zanimljiv olgas, lepa slika, ja ima toliko godina etc.... kaze takodje komentar slike na whatsappu... recenzija njezina " narcis pomalo " nerazumem sta da lazem kad solidno izgledam. pita me da li imam zenu ? kazem da... odgovori ona "onda me zaobidji" kao losa karma sve se kao vraca... !Jel imao neko iskustva,razmisljam se za jednu od ove dve:
![]()
MARTINA | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Cao,,Martina 💚💚prirodnih oblina ,179cm visina 68 kg, prirodnih grudi 5, punih usana ,,,, jako sexsi lica ,, POZIVAM TE NA PRIJATNO DRUZENJE🤗 SLIKE SU ISKLJUCIVO MOJE ‼️‼️HIGIJENA JE OBAVEZNA KAO I KULTURA🖐️SAMO KOD MENE❗️ NE DOLAZIM!!!‼️NOVI BEOGRAD💚🩵🤍❤️❤️🔥🍀seksi-adresar.co
![]()
Tijana🎀 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Call me🥂 (Preko dana zakazivanje iskljucivo za vecernu varijantu) Uglavnom dostupna za vidjane od 20h Viber wa 0692729200 Prednost 30+seksi-adresar.co
pitam se da li je ovo normalno.. na SA se covek nebitno koliko iskustva neko ima ponovo iznenadi...
pa sta njoj koj k treba da smeta dali ja imam zenu ili ne... nekupujem frizider sa njom... boze boze... bez daljeg komentara.