Sumnjam da je nasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sumnjam da je nasa
Slabo u Zemunu imaKoja riba je preporuka u Zemunu?
Na SA iskustva ima pozitivna recenzija, dolazi samo na adresuJel bio neko kod ove?
![]()
Tea | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Ćao, zgodna devojka upoznala bi ozbiljnog i galantnog gospodina radi druženja. Samo sms ili Whats app.seksi-adresar.co
A na NBG?Slabo u Zemunu ima
Nisam bio (jos), ali ove imaju pohvaleA na NBG?
Bio nije niiko, ali došla je mnogimaJel bio neko kod ove?
![]()
Tea | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Ćao, zgodna devojka upoznala bi ozbiljnog i galantnog gospodina radi druženja. Samo sms ili Whats app.seksi-adresar.co
Na SA iskustva ima pozitivna recenzija, dolazi samo na adresu
Jel ima nekih utisaka da prenesete? jel lepa u licu, sta radi i da li je bolja opcija od EGE varijante?Bio nije niiko, ali došla je mnogima![]()
Na telegram grupi ima recenzija jako pozitivnihJel ima nekih utisaka da prenesete? jel lepa u licu, sta radi i da li je bolja opcija od EGE varijante?
Sta je problem, kako funkcionise?Telegram grupa nije bas merodavna
Mnogo hvale a realno ne vrede ni prebijenu paruSta je problem, kako funkcionise?
Ko da je Njegos pisao svaka ti na mestuJa ću ti ponuditi potpuno drugačiji savet od prethodnih - nemoj uopšte da dramiš i preterano razmišljaš kako će tvoj prvi susret sa ribom sa oglasa izgledati - najvažnija stvar je da shvatiš da će posle prvog susreta doći drugi, treći, peti, stoti, hiljaditi... Kao i kod klope, šta god da pojedeš, dobro ili loše, bićeš opet gladan i sve kreće ispočetka... Izaberi šta ti se učini zanimljivo, probaj, biće super ili sranje, konstatuj kako je bilo i kreći u drugi krug... Cilj ove igre nije da negde stigneš, nego da putuješ i uživaš u putovanju.
Ana brinetica je onda za tebe, ima malo jaču guzu, sise 3.Kako fizički izgledaju Sofija i Ana Brinetica? Ja volim malo jače, ne debele, ali da je ima gde treba. Koju bi mi preporučio od te dve?
Znam. Nešto me zeza jer sve radim na telefonu i neće da mi kopira link, samo kao tekst. A onda sa tim tekstom nemože da prođe poruka, kao spam je. Tako da ako treba mogu da postavim sa brojem telefona ako te zanima nekaTebra, hvala na preporukama, ali bez linkova ka oglasima imena uglavnom ne znace nista.![]()
Tea radi Zemun, N. Beograd
Slabo u Zemunu ima
https://seksi-adresar.co/oglas/najbolja-96/Koja riba je preporuka u Zemunu?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|