BEOGRAD ESCORT - Iskustva i recenzije

Bio par puta.treba mi nesto novo
Imas ovu na adresaru.


Matorka u cetrdesetim, visoka, noge i dupe super, sise male. U licu je ok.. Dolazi na adresu, videli smo se pre godinu i po dana. Pise da je 100 eura, tada je bilo toliko, ja je castio jos 50, za tu kintu radi sve, anal, rimming, svrsio u u usta. U seksu aktivna, ocena 7/10.


Cigancica, jako lepo lice dobre prirodne sise, ALI debela... Slike su verovatno od pre godinu dana. Ponudila je i drugaricu, koja ne lici ni na sta. Inace traze 150 eura za sat. Pozdravio se i otisao. Zaobici.
 
Au druže gde iskopa ovu ludaju.
U pitanju je žena 50-ak godina sa ozbiljnom šifrom, radi malo čudnu masažu sa oralom koji takođe malo čudan. Ma sve je čudno, al ajmo od početka.
Kada se javi na telefon kažete zašto zovete i onda samo ćutite u slušate šta ona deklamuje bez pitanja. Kada pita da li vam je jasno samo tada odgovarate. Kada se dogovorite za vreme moraš da budeš kod ulaza( ne na ulazu) i zoveš je tačno u minut kako je dogovoreno, tada će opet da drži predavanje (možda i malo da luduje) samo bez rasprave i radi kako ti kaže.
A da smeštaj je Ruzveltova kod Zire.
Ona je 170, mršaviji, malo je poluraspad ali za svoje godine OK.
Pola sata je 900 din, a sat 1400. Mada je to nebitno neće vas pustiti dok ne svršite u svakom slučaju.
Masira tako što obilato utrljava neko ulje, kreće od leđa i nogu i povremeno povuče za đoku. Ponekad ume id uradi rimming iz čista mira. Inače ne zatvara usta dok si na stomaku samo trtlja neke gluposti i pevuši šta je na radiju.
Kada se okreneš tada kreće i pušenje, malo masira malo puši i tako u krug, tada samo pevuši. I sve bi to bilo odlično da neradi u nekom svom čudnom ritmu pa je jako teško svršiti, a sugestije zaboravi odmah krene da vileni što je vrlo neprijatno dok vas drži za karu.
Ona se skida, ali je u nekoj kratkoj haljinici i možeš svuda da je hvataš i guraš prste SEM ZA RUKE I VRAT(to nikako).
Ja sam bio nekoliko puta i svaki put rekao bože šta mi je ovo trebalo, ali ni sada nisam siguran da neću opet otići.
Izvinjavam se za poduži tekst ali i ovo je malo sa se dočara šta se tu dešava.
Stvarno ne mogu da je preporučim zaista je je jedno čudno i bizarno iskustvo ali ćete izaći smejući se sigurno.
Sta ima obuceno, u cemu te docekuje?
 
Ima nekoliko profila, na svima iste slike, ona je na slikama. Stvarno je sitna, ali utegnuta i nekako simpatična, slatka je. Sve sa zaštitom, oral joj je čak i solidan. Sex s njom ne mogu reci da je mehanika, trudi se, ali fali nešto. U svim pozama kad ne mora biti aktivna je kao glory hole, samo trpaj, ništa ju ne boli, nema uspori, možeš da jebeš kako hoćeš. Krevet je mali ali odličan, kad legne na stomak i ti na nju, samo ju rukama guraš u krevet, fino odskače. Ima nekog kera pa se neugodan miris osjeti u stanu. Nije nešto pretjerano zainteresirana i vrijeme ti broji od ulaza, ali pustila me još minut dva poslije alarma da završim. Kome je da se iživi i isprazni jaja na sitnoj curi sasvim ok
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh