Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne verujem da ona radi.Jel jebao neko Tijanu Stajšić?
Vise puta. Moze da bude raspolozena, a moze da bude nadrkana da ti dodje da joj pljunes u lice minut nakon sto se nadjete... Generalno sve moze kod nje, lokacija blizu hale sportova na nbgdJel jebo neko ivanu dedeic?
Kakva je u seksu kada je raspolozena?jel vredi 150 e za satVise puta. Moze da bude raspolozena, a moze da bude nadrkana da ti dodje da joj pljunes u lice minut nakon sto se nadjete... Generalno sve moze kod nje, lokacija blizu hale sportova na nbgd
Zvao sam je nekoliko puta i nismo se dogovorili oko vremena.mozda je i bolje sto nismo.Moje mišljenje je da ne vredi, pošto ništa naročito ne nudi što ne možeš naći i nešto jeftinije. 150 evra je bilo jesenas. Solidno puši, potrudi se.
Ako imaš viška novca, pokušaj.![]()
Jel su njene slike od ove kike? I koliko naplaćuje oral pola sata?https://seksi-adresar.co/oglas/crnka-7/ - Jako korektna i fina za brz dogovor, kada se javi na telefon malo deluje usporeno. Niska, ona je na slikama.
Trenutno radi u selu Ralja izmedju Smedereva i Pozarevca. Ne navija sat, ali ume da te odradi na brzinu, zna posao, tako da zavisi da li joj se zuri negde ili ne.
https://seksi-adresar.co/oglas/mala-sa-kikama/ - kod ove sam bio samo na pusenju i masazi, odlican oral, preporucujem ako ste samo u prolazu, ali samo oral. Lokacija je vozdovac Koka mar prodavnica, mali stan na vrhu zgrade
Nadjoh danas bas jedan oglas pod imenom "Sara" Pozarevac, rekao bih da je to onaJel su njene slike od ove kike? I koliko naplaćuje oral pola sata?
Da da, njene su slikeJel su njene slike od ove kike? I koliko naplaćuje oral pola sata?
Bio par puta.treba mi nesto novoZagrebcanka. Ex balerina. Bilo je reci o njoj.
Imas ovu na adresaru.Bio par puta.treba mi nesto novo
Odlican oral, kao radi samo masaze sa rucnom zavrsnicom ali kad te vidi onda moze i oral a oral je za medalju. Visoka vitka vece grudi mekane, majka dvoje dece. Po meni vrhunski oral.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|