Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maja je topLjudi jel ima neko iskustva sa ovom devojkom?
Marija Maja | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Äao ja sam Maja, slike su moje, pozovi me za druzenje. Samo kod mene. Diskrecija zagarantovana. 170cm visoka, 60kg. Lepa u licu i zgodna. | Seksi Adresarseksi-adresar.co
to ova diskretno druzenje u bg?Inace lize bulju, grize bradavice i uvo. Mozes da joj guras prst samo za ruke, ledja i glavu ne pipaj.
jesi bio moze detaljnije?Maja je top
Nije to ta.to ova diskretno druzenje u bg?
JuÄe je lik napisao detaljnu recenziju. Ovo je forum, viÅ”e Äitanja a manje zapitkivanjajesi bio moze detaljnije?
Decko ti si ekstremno jadan kad se sprdas sa takvim stvarima normalni ljudi ovde su mi objasnili da ne mogu nista da fasujem a ovaj tvoj komentar stvarno ne vidim njegovu poentuma fasovao si ti samo nece niko da ti kaze da si vec umro.. a posledice ce krenit za oko 2.3 godine.. pocni da kopas rupu
Da, on je jadan a ti si super
Nisam ni ja super daleko od toga nego sam se brda isparanoisao i onda vidim ovako nesto i ako znam da nema sta da brinem istripujem seDa, on je jadan a ti si super
Video sam vec recenziju prethodno. Znacila bi mi inflrmacija da li se ljubi, kao i sta su te dodatne usluge koje se navode u oglasu? HvalaMaja je top
pisite ajVideo sam vec recenziju prethodno. Znacila bi mi inflrmacija da li se ljubi, kao i sta su te dodatne usluge koje se navode u oglasu? Hvala
Koliko te je kostalo to nezadovoljstvo?https://seksi-adresar.co/oglas/jovana-/
Najgore iskustvo do sad sa adresara, ciganka i narkomanka, BEZITE sto dalje od nje. Nije losa riba ali dzabe kad crta linije kad dodje kod vas i onda jos trazi od vas ako imate nesto, a ako ne i alkohol ce joj biti dobar. Nece da pusi bez, kasnije je joj je bilo lakse to nego da se jebe pa je pusila bez. I sve je boli, sve joj smeta, kaze drkaj da me malo odmenis i naravno skracuje vreme, a ume i da dodje sa menstruacijom. VRHUNAC je to sto kad je zavrsila otisla bosa kuci, mrzelo je da oblaci stikle. Inace je 03 i istetovirana, na oglasu ih je zamutila, evo vam slike sa starijih oglasa
pored ove sam sa adresara jos jebao milu (kao i vecina) i neku azijatkinju, a davno davno sam i jebao i par jeftinih iz picinog parka, pozdrav
Apsolutno se slažem, stvarno se trudi da maksimalno udovolji, uz to je prijatna cura. Nema Å”ta nisam probao sa njom u sat vremena, ni za Å”ta nije imala pritužbi samo se konstantno zajebavala na fazonu "to Äu da ti dodatno naplatim"
Ima neki Äudan naglasak, nisam siguran da li je Crnogorka ili...
''zadovoljstvo'' je kostalo 150e sat, neprezaljene pareKoliko te je kostalo to nezadovoljstvo?
Video sam vec recenziju prethodno. Znacila bi mi inflrmacija da li se ljubi, kao i sta su te dodatne usluge koje se navode u oglasu? Hvala
E ovako... neke dodatne informacije za Maju nemam da ti napiÅ”em (sve reÄeno) ali kao "stariji kolega" sa podužim stažom u ovom hobiju, mogu ti reÄi da skoro kod svih riba dosta zavisi od tebe, Å”ta ÄeÅ” dobiti dodatno od njih. OdeÅ” sreÄen, okupan, namirisan... kupiÅ” Äokoladu, bombonjericu (kad veÄ plaÄaÅ” daÅ” joÅ” 500 kinti), budeÅ” prijatan, opuÅ”ten i u 90% sluÄajeva ÄeÅ” dobiti viÅ”e od samog pražnjenja jaja...Video sam vec recenziju prethodno. Znacila bi mi inflrmacija da li se ljubi, kao i sta su te dodatne usluge koje se navode u oglasu? Hvala
Da li neko od vas koji ste posetili Marlee zna da li govori srpski? Vidim da je iz SlovenijeKoristi pretragu, pisali smo o njoj viŔe puta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|