Da li neko zna njen novi br. telefona bio sam u kontaktu sa njom ali više ne odgovara na Whats App-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno se vec poturila nekom pa je sad na moruDa li neko zna njen novi br. telefona bio sam u kontaktu sa njom ali više ne odgovara na Whats App-u
Vec izbirsan oglas
Vec je uklonjen oglas. Imas li neku sliku da znam koja je kad se opet pojavi?
Na ovom drugom njenom oglasu možeš još jeftinije da prođešOva ima min 60 , a pise 28...Nikakva je
Mislim da mi Tina reče da ona ide 01.08. a Ana 23.07.Ovo je njen broj: 062 1246753. Ukucaj i videćeš sliku na wap -u.
Rekla mi je da planira da ide i za CG na odmor + malo i da radi, ali ne i kada ide...
Super buraz, hvala za info, a i drugim članovima će značiti kada okačiš, a i da znaju da je duo moguć. Ja samo napisah da znam da su drugarice...Mislim da mi Tina reče da ona ide 01.08. a Ana 23.07.
Dodacu linkove za nove članove kada aktiviraju oglas, pošto su obe trenutno ugasile.
I da evo još jednom, preporuka za obe i pojedinačno obe![]()
Čuvajte se ove.. još pre godinu, dve sam čuo da je neka romkinja koja krade ako je pustiš u kuću..Da li neko zna njen novi br. telefona bio sam u kontaktu sa njom ali više ne odgovara na Whats App-u
ZAto sto se pecaju somovi koji bi da placaju a one da gospodare,dugo koristim usluge kurvi sa oglasa i vise puta imao iskustvo,pokazes kesic i jebes oglase jebes sve cele su tvoje.Zato kod nas ne postoji profesionalno kurvanje nego to rade sestre,atudentkinje,necije zene itdSinoć, subota veče, okrećem bar 30tak brojeva sa adresara, sve nedostupno ili se ne javljaju, propade veče, zašto plaćaju oglas ako neće da rade![]()
Imam utisak da neko mozda postavi fake oglas da bi ti zvao ili poslao poruku, pa onda taj tvoj br mozda hoce da zloupotrebi, naprimer za jos jedan fake oglas.Sinoć, subota veče, okrećem bar 30tak brojeva sa adresara, sve nedostupno ili se ne javljaju, propade veče, zašto plaćaju oglas ako neće da rade![]()
Telegram: https://t.me/+ReSpCl6xgP1hMTM0Sta je sa SA na instagramu i ima li kakva nova grupa na telegramu moze link?
Mislim da mi Tina reče da ona ide 01.08. a Ana 23.07.
Dodacu linkove za nove članove kada aktiviraju oglas, pošto su obe trenutno ugasile.
I da evo još jednom, preporuka za obe i pojedinačno obe![]()
Ne znam koja je fora sa njom. Pre je trazila cimere i kad je zoveš ne odustaje od te priče. U fazonu, kakav crni sex..Da li neko zna njen novi br. telefona bio sam u kontaktu sa njom ali više ne odgovara na Whats App-u
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|