Jel bio neko kod ove ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://seksi-adresar.co/oglas/plavusa1976/. kod ove? jel ima neko vise informacija ?
U kom je kraju crnkica?Crnkica | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Poziv, sms ne. Plus 30 godina | Seksi Adresarseksi-adresar.co
Odradjuje sve profesionalno za 100 i dolazi na adresu
To joj je muž. Godinama su davali oglas gde je po želji mogao i on da učestvuje.
Slike autenticne trazi 50 eur ali makro stavlja do znanja da je u sobi pored,pocnes malo jace do se doplacuje 20,pusi bez kondoma ako slucajno svrsis trazi dodatno 30 ili preti likom iz sobe koji se predstavlja kao inspektor..
Postoji stranica.Sta je momci slabo se pise ovde?Prvo u Srbiji ne postoji stranica ili forum gde mozemo da delimo iskustva nazalost jerbo nase domacice sa adresara su cesto ,,normalne devojke",u vezi ili cak i udate a cesto i saradjuju sa plavim momcima i zato se svaka tema na ovu pricu momentalno sece.Kurve su mi hobi i podelicu iskustva.
Kada sam ja bio kod njih pre nekoliko godina tip se predstavio kao muz, bilo letnje vreme on j sedeo na terasi. Pitao me da li sam poneo kondom imao sam osecaj da bi i kondom naplatio. Bili su na Mirjevu. Njoj fale neki zubi tako da pusenje i nije nesto i koliko sse secam ni ona nije nestto u faci bio jednom i nisam se vrracaoTo joj je muž. Godinama su davali oglas gde je po želji mogao i on da učestvuje.
Kako izgleda gospođa, vredi li čemu?
Link?Postoji stranica.
Brate dolazi na adresu,nisam je pitao odakle joj je tazbinaU kom je kraju crnkica?
?zove se na J? da ne idem djaba za Beograd, posto vec sam bio kod nje, zbog to…
dali je ovo realno? jel jebes u zatvoru ili?
Slike autenticne trazi 50 eur ali makro stavlja do znanja da je u sobi pored,pocnes malo jace do se doplacuje 20,pusi bez kondoma ako slucajno svrsis trazi dodatno 30 ili preti likom iz sobe koji se predstavlja kao inspektor..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|