Ovo su slike od pre cca 10 godina...Izvini, ovo je odron...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo su slike od pre cca 10 godina...Izvini, ovo je odron...
Planiram da posetim Alisu, ako neko moze neku recenziju bio bi bas zahvalan
Iskreno, nisam previše zagledao, uglavnom kada uđeš, dok te sprovodi u sobu ta sa kojom si dogovorio susret ove ostale kuckaju telefon, okreću glavu na stranu, i sl. Izbegavaju i one kontakt, prvi put kada sam bio bile su sve slobodne, i sve su se sklonile u sobu dok sam ulazio u stan, ali kada sam izlazio neka od njih je bila zauzeta i ove ostale su sedele u dnevnoj. Mada i meni lično bilo bzvz da zveram u njih, možda neki sledeći put ako odem opet.Kako su ti delovale uzivo na prvu loptu? Jesu lepe kao na slikama ili su tesko editovane?
Meni ništa posebno. Niža, ima lepu kožu i dupe, sise nisu nešto. Puši sa kondomom, nema ljubljenja. Ima manje od 30.g. Bolje su mi ove 20g starije. Na seksi adresaru je neki hvale ja sam jedva svršio.Kakva je mala nešto malo detaljnije ako može![]()
Umiljata Kristina | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Top crnka za galantnog gospodina koji zna šta želi. Beograd Pozovite 09 do 03h moze i wacap 24godine 50kg Metar55 Grudi3 0616442964seksi-adresar.co
I meni je ona na užoj listi one koje planiram posetiti uz Nicole, Padoru i Tinu. T.Planiram da posetim Alisu, ako neko moze neku recenziju bio bi bas zahvalan
I to veliki...Izvini, ovo je odron...
Sad ce da ti se javi onaj car da ti objasni kako Tina radi samo sa strancima i nece sa srbimaI meni je ona na užoj listi one koje planiram posetiti uz Nicole, Padoru i Tinu. T.
Nažalost ne otvara profil sa linka, vjerovatno je deaktivirala oglas...
Daj objasni sta si mislio sa tim nemoj…
Nije izgled Kao na slikama,mnogo mlada SA lose uradjenim silikonima,mislim za te Pare samo drkica ne vrediDaj objasni sta si mislio sa tim nemoj…
Napisi utiske pretpostavljam da si bio
Fala unapred
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|