Druže rupa k'o rupa...Da li primecujete da su to izoperisani muskarci??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druže rupa k'o rupa...Da li primecujete da su to izoperisani muskarci??
E, meni je u dopisivanju poslala i sliku i video. Podseća na onu sa profila, nije AI generisano. A gajba joj je tu, Dorćol/centar, ako je i tebi dala tu istu adresu. E, sad , naravno, bi na slici, ni na videu ne vidim trbušnjakeAha. Znam na koju misliš, sva deluje kao da je A.I. generisao a ne da je prava. Na taj sumnjam da je fejk ili je pazi sad pseudo nalog neke miss bum bum koja povremeno dođe u Beograd, ali se slikala za Playboy trt mrt, ima nekih zillion followera na Insta pa da se ne vidi da je onaSheyla nešto nešto. Ta je skroz fejk (fejk sise, fejk ogromno ogromno dupe, liposukcija). Tu sam jebao pre par godina, skroz loš performans gleda da otalja, ali ne znam bilo mi zanimljivo, ponovio bi
A zašto sumnjam da je pseudo nalog. Tipa u subotu odradio tu Playboy, i video baš ovakvu kao Amanda u nedelju, cimnuo broj, daj adresu. Adresa ista... A to neki stančić tipa metar sa metar šanse nema da ih je bilo više u stanu![]()
Zar ne vidiš da je muško i da ima palačinkicu?
Haha.. Ali nije, ovo se vidi da je zensko. Tesko je provaliti ali se primecuje po rukama, sakama itd.Zar ne vidiš da je muško i da ima palačinkicu?
Sa dobrom i sigurnom preporukom da.Ako je mala kujica kako je napisala da jeste, plus slike su joj prave čini se po procjeni, još ako je neko bio već da podijeli iskustvo... onda se isplati počastiti za tih 100 eura preko.![]()
Dariana traži 300 eura za sat vremena. Previše brate!Alexandra ima cenu 250 evra sat vremena, 150 evra pola sata. Voli i da radi duo sa devojkom Darianom, a tada daje popust, pa je na primer pola sata 200 evra za duo.
Iskreno, meni nije nešto. Ali o ukusima ne vredi raspravljati. To ti je kao dupe, svako ima svojeZdravo narode,
Da li je bio neko kod ove dame?
Trenutno vidim da je van Srbije, ali me zanima kad se vrati.![]()
Ma nije ni meni sad da padnem na dupe, al me lože ove matorke rasneIskreno, meni nije nešto. Ali o ukusima ne vredi raspravljati. To ti je kao dupe, svako ima svoje. Pratim dugo EGE, i nisam je viđao do sada.
Ja sam za Sofia-u video ovde dobre komentare a ja lično imam ne baš dobro iskustvo. Kad sam ja išao dočekala me skroz ne našminkana i nesređena bukvalno kao onaj vic: "8mi krug pakla za pro šminkere, žena skinula šminku prvu bračnu noć ono moj drug Rajko iz srednje"Lomim se da počastim ili Darianom i Aleksandrom u duetu ili Tinom ili pak možda onom koja bar na slikama liči na Angelinu (Sofia). Nema sad tu nekog posebnog saveta, ali ako neko ima pametan komentar, unapred hvala.
A i preterala je malo sa cenom realno po izgledu mi ne vredi 300e ni blizu.Ja sam za Sofia-u video ovde dobre komentare a ja lično imam ne baš dobro iskustvo. Kad sam ja išao dočekala me skroz ne našminkana i nesređena bukvalno kao onaj vic: "8mi krug pakla za pro šminkere, žena skinula šminku prvu bračnu noć ono moj drug Rajko iz srednje"
Sise nepostojeće, dupe kao eto dobro oblikovano ali prežgoljavo mesa bez, maziš koske. Blajvanje je baš agresivno, napravila mi modrice na kićonu, ja joj kažem lakše malo vidi šta napravi, ona meni kaže ne ne to si ti drkao pre nego što si došao.... Nešto sam bezazleno rekao bukvalno me šutnula i kao ajde svrši pa da ideš. Jeste zgodna manekenski tip ali iskreno bez imalo mesa na sebi. Eto ustručavao sam se malo jer vidim pozitivne komentare ali to je moje iskustvo.
Hvala za komentar. Da, to nije lepo iskustvo. Za dobro iskustvo bih dao i veću kintu, ali da to bude stvarno dobro. I ne bih išao u posete, već hotel ili neki apartman.Ja sam za Sofia-u video ovde dobre komentare a ja lično imam ne baš dobro iskustvo. Kad sam ja išao dočekala me skroz ne našminkana i nesređena bukvalno kao onaj vic: "8mi krug pakla za pro šminkere, žena skinula šminku prvu bračnu noć ono moj drug Rajko iz srednje"
Sise nepostojeće, dupe kao eto dobro oblikovano ali prežgoljavo mesa bez, maziš koske. Blajvanje je baš agresivno, napravila mi modrice na kićonu, ja joj kažem lakše malo vidi šta napravi, ona meni kaže ne ne to si ti drkao pre nego što si došao.... Nešto sam bezazleno rekao bukvalno me šutnula i kao ajde svrši pa da ideš. Jeste zgodna manekenski tip ali iskreno bez imalo mesa na sebi. Eto ustručavao sam se malo jer vidim pozitivne komentare ali to je moje iskustvo.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|