Belo

Jesam li ja jedina koja uživa "zabranjene supstance " uz sex? Meni je brate to afrodizijak samo takav. Padaju mi na pamet stvari koje inače ne bi napravila nikako....
Imam li igdje "partnera u zločinu"?
Ne znam za ostale, ali mdma ima ogromni erogeni stimulans, veći problem je naći žensku osobu kojoj to također paše za isprobati se na otvoren i iskreni način.
 
Da, u pravu si. Iako meni nije nikako pasalo, bilo mi mučno. Možda sam pretjerao :).
Ovo drugo mi je OK
Može bit, i nije za svakoga. Ženama treba manja doza jer brže hvata. Ako ti je bilo mučno, može bit i hrane, jer ne treba ga uzimati nakon jela. Također, i ne ide uz žestoki alkohol, jer pojača djelovanje. Pivo - dva u vrh glave. Ipak on najugodnije dječije uz audio vizualni podražaj, tako da bez toga i nema neki prevelik učinak.
 
Isključivo više manje pozitivna, ali je to klupska supstanca i najbolje djeluje kad se gibaš i plešeš. Bilo je erotično pratiti striptiz u takvom ambijentu, kada su sva osjetila izoštrena, a za intimnije stvari teško je pronaći partnericu. Uglavnom kada se naleti su klinke, a to su djeca koja već dođu razbijeni na party, i uglavnom žicaju novac ili za nać, pa se s tim ne petljam jer ne želim probleme sa policijom.
 
Isključivo više manje pozitivna, ali je to klupska supstanca i najbolje djeluje kad se gibaš i plešeš. Bilo je erotično pratiti striptiz u takvom ambijentu, kada su sva osjetila izoštrena, a za intimnije stvari teško je pronaći partnericu. Uglavnom kada se naleti su klinke, a to su djeca koja već dođu razbijeni na party, i uglavnom žicaju novac ili za nać, pa se s tim ne petljam jer ne želim probleme sa policijom.
True. Meni treba samo koks
 
Pa dobro koji je vama kurac, pa da li ste svjesni o čemu govorite vi koji zagovarate ecstacy odnosno mdma??? Da li itko od vas imao kontakt s osobama koje su se navukle na to smeće, to su ljudske ruine jer i jedna i druga sintetička droga ima za posljedicu uslijed konzumacije trajnu promjenu u funkcioniranju mozga.
Ako vam već treba nešto, a ne trebam vam ništa, onda dobra stara marihuana. Super je i malo bijelog ali budite svjesni da je to jednosmjerna cesta za put u propast iz kojeg nema povratka.
Sad da li vam je to dobar razlog da se navučete, samo da bi imali nešto bolji doživljaj seksa, to neka svatko za sebe procijeni....
 
Meni je trip puno bolje i vrhunsko iskustvo uvijek.
Prvo sam malo po belom al sad sam prešla samo na to i povremeno, ne često baš da ne dosadi iako je ipak svaki puta drugačije.
Sex maratoni su to onda, ali posebni, onako duboki. 2 dana mi treba da dođem k sebi.
Belo ubija doživljaj, nekako otupiš.
I On nekad omlohavi kod njega od prestimulacije mozga.
 
Iskusni psihonaut ovdje.

Narkotik za seks broj 1 je MDMA. Problem sa sintetskim narkoticima je njihov sastav koji je cesto neprovjeren i u vidu moderne proizvodnje dosta cesto pun fentanlya.
Slijede određeni sojevi marihuane, koja bi bila moj top prijedlog za seks. Kod muškaraca će često djelovati na način da odgađa ejakulaciju, ali ne umanjuje osjecaj kao:
Kokain je vise popularan kod žena nego kod muškaraca. Dijelom zbog samog powertripa kod uzimanja. Djelovat će slično kao amfetamin. Omogućit će duži seks, ali zbog toga što će smanjiti osjetljivost, samim time umanjiti osjecaj samog seksa.
Alkohol kao deinhibitor će u pravoj mjeri omogućiti nešto raspušteniji seks, iako je diuretik koji kod nekih muskaraca prouzrokuje iritaciju, pa se može javljati bol odnosno neugodan osjecaj nakon ejakulacije. Jači halucinogenici poput LSDa, DMTa i Cubensisa imaju širok spektar djelovanja na psihu koji ovisi od osobe do osobe. Seks s tim je najbolje probati u "afterglowu" odnosno par sati ili dan nakon uzimanja. Iz osobnog iskustva uzeo sam 400 ug lsda (dvije cijele slicice) nakon čistke i to nije bilo stanje za seks. Par sati nakon doduse, nicim izazvano, erekcija nije popustila dobrih 4 sata. Super dok imas nesto za jebat, ali posve neprakticno dok moras ici pišati.
Heroin nisam probao, makar heroinski veterani spominju da nije droga za seks. Od impotencije, preuranjene ejakulacije cesto ničim izazvane, do ejakulacijske retardacije (da, prava riječ) i ostalih simptoma. Heroin, opijum i metadon su seks u glavi za jednog, ali ne i iskustvo za dvoje.
Ayahuacu nisam probao, makar, obzirom da postoji citava ceremonija koja traje od 3 do 4 dana s uzimanjem aye, nisam cuo za nikog tko se karao unutar tog iskustva.
Sve rečeno najsigurniji su trava, gljive, alkohol i lsd (iako cuga u najmanjoj mjeri).
Rado cu podijeliti svoja iskustva i znanja s ikim tko zeli znati vise. Samo me nemojte traziti da vam rijesavam :D
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh