Iskusni psihonaut ovdje.
Narkotik za seks broj 1 je MDMA. Problem sa sintetskim narkoticima je njihov sastav koji je cesto neprovjeren i u vidu moderne proizvodnje dosta cesto pun fentanlya.
Slijede određeni sojevi marihuane, koja bi bila moj top prijedlog za seks. Kod muškaraca će često djelovati na način da odgađa ejakulaciju, ali ne umanjuje osjecaj kao:
Kokain je vise popularan kod žena nego kod muškaraca. Dijelom zbog samog powertripa kod uzimanja. Djelovat će slično kao amfetamin. Omogućit će duži seks, ali zbog toga što će smanjiti osjetljivost, samim time umanjiti osjecaj samog seksa.
Alkohol kao deinhibitor će u pravoj mjeri omogućiti nešto raspušteniji seks, iako je diuretik koji kod nekih muskaraca prouzrokuje iritaciju, pa se može javljati bol odnosno neugodan osjecaj nakon ejakulacije. Jači halucinogenici poput LSDa, DMTa i Cubensisa imaju širok spektar djelovanja na psihu koji ovisi od osobe do osobe. Seks s tim je najbolje probati u "afterglowu" odnosno par sati ili dan nakon uzimanja. Iz osobnog iskustva uzeo sam 400 ug lsda (dvije cijele slicice) nakon čistke i to nije bilo stanje za seks. Par sati nakon doduse, nicim izazvano, erekcija nije popustila dobrih 4 sata. Super dok imas nesto za jebat, ali posve neprakticno dok moras ici pišati.
Heroin nisam probao, makar heroinski veterani spominju da nije droga za seks. Od impotencije, preuranjene ejakulacije cesto ničim izazvane, do ejakulacijske retardacije (da, prava riječ) i ostalih simptoma. Heroin, opijum i metadon su seks u glavi za jednog, ali ne i iskustvo za dvoje.
Ayahuacu nisam probao, makar, obzirom da postoji citava ceremonija koja traje od 3 do 4 dana s uzimanjem aye, nisam cuo za nikog tko se karao unutar tog iskustva.
Sve rečeno najsigurniji su trava, gljive, alkohol i lsd (iako cuga u najmanjoj mjeri).
Rado cu podijeliti svoja iskustva i znanja s ikim tko zeli znati vise. Samo me nemojte traziti da vam rijesavam