Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gle,ja sam ima dobra iskustva na badoo. Smokva je pusiona,totalno. Provaj FB poznanstva. sritnoTaj posrani Badoo za nas starije od 50 godina ne vrijedi ni qurca. Davno sam ga prekrižio, ko i Smokvu i ostalo. Bačeni novci u vjetar.
Bacanje para ..Taj posrani Badoo za nas starije od 50 godina ne vrijedi ni qurca. Davno sam ga prekrižio, ko i Smokvu i ostalo. Bačeni novci u vjetar.
što s njom?![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
Smokva je teška pusiona nekad davno prije 15god i više bila dobraSlazem se!!! Al prije 10g.kad sam se prvi put prijavio na Smokvu i danas... dva razlicita pojma!!!!
Jedanput naletio na susjeduMeni je Baddo super jer udate zene iz mog grada se kriju tu i moze se svasta od njih cuti i dozivjeti sto sigurno neće ovako bez Badoo. Sve u svemu nije lose .
Nase su konzervativnije.. I vječno neka filozofija..Meni je Baddo super jer udate zene iz mog grada se kriju tu i moze se svasta od njih cuti i dozivjeti sto sigurno neće ovako bez Badoo. Sve u svemu nije lose .
Samo nisam siguran koliko su profili tacni ali ako jesu svasta sam naučio o svojim susjedamaNase su konzervativnije.. I vječno neka filozofija..
Ali čehinje i talijanke su tu sigurno otvorenije.. I ne filozifiraju previse..
Znaju sto hoće.. I kako.. I to odmah kazu..
Steta samo sto sam prekratko na određwnom podruciju i uvijek ostvarim neki kontakt kada več odem..
i ona mislim da je Tina s onim madežom na čelu iz Donje Pušče, tih par profila stalno iskače svaki danKoji je s vrag s onom nekom iz Zaprešića ili Sesveta, Lanessa se zove u zadnje vrijeme, svaki dan je iznova vidljiva na Badoou, nekad i češće, profil se obično sastoji od jedne slike bez opisa. Čini se nestabilna.
Zna li netko više, sigurno je neko bio u kontaktu s njom? Žena ili okida boostove konstantno ili stalno iznova radi profile, nije mi baš jasno kak.
Ima još par takvih, pretpostavljam da su prostitutke?
Recimo ona neka buca Jo, težina stalno varira, godinama mi već iskače na appu...
da da, doduše na toj Tini se baš vidi da nekaj nije u redu s njom, ova Lanessa na prvu čak i izgleda prolazno.i ona mislim da je Tina s onim madežom na čelu iz Donje Pušče, tih par profila stalno iskače svaki dan
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|