Volim sisu
Member
Tinder aplikacija kakva je.Sreca.valjda.
I da se potrefi da ste iz istog grada.
Al generalno pitam sta traze na takvim portalima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tinder aplikacija kakva je.Sreca.valjda.
I da se potrefi da ste iz istog grada.
Al generalno pitam sta traze na takvim portalima.
Tinder aplikacija kakva je.
Mislis u grupu ili ženu bih ušoUso bih sa apetitom.
E sto je sa tim azijatkinjama koje su kao tu u Hrvatskoj i Zagrebu?Ja nikad nista na tim dating aplikacijama badoo, tinder. Ostalo smokva, ljubavni oglasnik se moze nesto naci. Tinder sam imao, 0 bodova- javile su mi se par azijatkinja, jedna starija i jedna mojih godina mlada. Ova mlada mi broj dala i jos uvijek smo u kontaktu ako dodem kod nje u Maleziju. Ali s nadim hrvaticama zali boze. Badoo davno imao i jedno dopisivanje i nista od toga. Volio bih znati na koji nacin ih privuces, osobito ove udane ako nije tajna..
E pa o tome ja pričam. "Da ti neka zgodna mlada solo curka odgovori ravno je 0." Sve si rekao s ovim...Badoo je teško sranje. Uspio sam skarat jednu oženjenu i dopisivao se neš s nekom strankinjom. Tu koju sam uspio skarat, sam mogao besplatno poslat poruku, a i znao sam kaj traži i kak trebam odigrat. Da ti neka zgodna mlada solo curka odgovori ravno je 0, ali ajde ja nisam neki zgodan lik sa puno kul fotki. Po meni treba tražit ove kaj varaju si muzeve, dečke ili ako imaš želudac, ove ružnije primjerke. Uglavnom, treba ciljat na one kojima možeš poslati poruku besplatno i APP.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|