Azijatkinje

Vrlo loše, ima ona gadna što drži masažu nasuprot "tvornice" kulture a govori rvacki. 🤪 Ta mi je "izmasakrirala" qurac sa ručnim radom.
 
navodno su 2 azijatkinje u zagrebu po EGE-u , nadam se da če ostat do uskrsa ili do plače da i to probam :LOL:


+

 
navodno su 2 azijatkinje u zagrebu po EGE-u , nadam se da če ostat do uskrsa ili do plače da i to probam :LOL:


+

Rekao bih da je to ista cura
 
Azijatkinje po specijaliziranim salonima za masažu su uglavnom iz Kine, iako će se često lažno predstavljati da su iz Japana, Koreje itd. (što jebeno nema šanse). Specifične su po tome što imaju jebeno mala riblja usta, loše zube, smrdljiv zadah i dlakav žbunj iznad pičke (oko školjkice su obrijane) sa dugim crnim dlakama koje se ne kovrčaju već su ful ravne i zabavno mi ih je čupkati za muf tijekom jebačine. Mislim u globalu su uredne samo oralna higijena nula bodova. Također tih nekoliko Kineskinja u ranim 20-im koje sam jebao po azijskim salonima u većim gradovima zapadne europe su bile multiorgazmične, znači dok ih jebeš vrište i noge im se nekontrolirano tresu i štrcaju ono sranje iz pičke na sve strane, što nisam doživio s kuravama ostalih nacionalnosti, osim još možda s mađarskim matorkama. I inače su jeftinije od prosjeka. Pa eto ko voli nek proba zanimljivo iskustvo. U Zagrebu mi se čini da ih je bilo par između trga i kvatrića i gore prema ksaveru, al nisam osobno bio.
 
u svom prolasku kroz austriju vidio sam par Asia studio sa brojevima i plakatima , ali nisam se zaustavljao , jesi možda bio tam na kojoj , evo i linka . čini se dosta jeftino od 30€ pa nadalje

 
Bio sam u Frankfurtu i Barceloni na kineskim kurvama. Sat vremena ti je 80 e max. Konkretno u Frankfurtu na ulazu u zgradu imaš kao reklamu tj poster na kojem piše asian salon ili tako neki kurac, a na portafonu piše Asia. Pozvoniš, vrata velikog četverosobnog stana ti otvori mala azijatkinja koja je voditeljica šihte, i kaže ti da se smjestiš u sobu, ona dođe sa isto takve 3-4 male azijatkinje koje se zaogrnute ručnikom poredaju ispred tebe, odabereš, platiš tuširanje i jebeš. Možeš ima radit što god hočeš ( osim vjerojatno anala i svršavanja u usta, nisam ni probao - moguće da se plaća extra). Inače po prirodi su pitome i krotke.
Gdje god da odeš na kineskinje, vjerojatno je sve to isti kurac.. dobra usluga, al ne palim se baš na kosooke, preferiram guzate brazikle i milfare.
 
navodno su 2 azijatkinje u zagrebu po EGE-u , nadam se da če ostat do uskrsa ili do plače da i to probam :LOL:


+

Geisha mi je rekla da je otisla za Rijeku…
 
Ja sam oduvijek htio probati azijatkinju i s obzirom da sam prošlo ljeto privatno jednu upoznao i zabavio se s njom htio sam još.Nažalost na EGE ih kod nas praktički nema i onda kada se pojavila ova Geisha kontaktirao je,dogovor lagan,zna engleski i cijena ok.Ali kada sam došao u prostor odmah sam vidio da ništa od toga.Dočekala me u nekoj pidžami,uživo nimalo privlačna,tijelo bas nikakvo,tako da sam se okrenuo bez pol problema makar mi je nudila masažu i oral za 50 eura.Ali uopće mi nije bila napeta
 
trenutno ih ima par , ali nisam bio kod tih agencija pa neznam jel to pouzdano, ja još nisam probao azijatkinju pa bih volio i to jednog dana

 
Dakle, evo još jedan hint. "Pala" je i prva imigrantkinja, Filipinka, konobarica u jednom restoranu u centru Zagreba. Mala je hodajuća viagra i s obzirom da idem tamo povremeno, mjerkao sam je već duže vrijeme, ostavljao joj poveći tip, svaki puta neobavezno čavrljao sa njom dok joj u četvrtak nisam konačno predložio "ugodno druženje" uz nagradu za nju. Malo se smijala, ali brzo je rekla da joj smjena završava u 18 i da mogu u 20 doći po nju. I tako, odveo sam je na večeru i onda kod mene doma. I moram reći da je to bilo jedno od najboljih iskustava koje sam imao u životu. Više detalja neću davati, ako je netko prepozna iz ovog opisa, neka pokuša :).
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh