Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Splitu nikad nitko nije stajao u tramvaju.
Nije. Možda u autobusu je.U Splitu nikad nitko nije stajao u tramvaju.
Možda u Dubrovniku je.U Splitu nikad nitko nije stajao u tramvaju.
Zadnji što je stajao nažalost je poslije ležao na Boninovu.Možda u Dubrovniku je.
Dođi kod mene pa ću te dirati svaki dan dok idem na posao i sposlaNebitno. Privlače me ideje da me netko "slučajno" dira po guzi.
Doživjela sam to na koncertima ali bi voljela i u autobusu ili tramvaju.
superNebitno. Privlače me ideje da me netko "slučajno" dira po guzi.
Ja bi to evo vrlo rado. Reci kad kojim tramvajem pituješ? Di te se može sresti?Nebitno. Privlače me ideje da me netko "slučajno" dira po guzi.
Pa ako ga ti voliš primit u guzu to ne znači da i ostali vole.Ako ti ne gurne barem prst u guzicu, slabo je to.
Bezveze.Pa ako ga ti voliš primit u guzu to ne znači da i ostali vole.
Jbt u ovo vrijeme corone izbjegavam i shopoing centre a kamoli tramvaj i bus, i sad baš da bi razmišljao o tome da nekoga, kako si napisala, slučajno diram po guzi, pa jedino što bih u tramvaju i busu radio to je da bi gledao da li svi imaju maske...Nebitno. Privlače me ideje da me netko "slučajno" dira po guzi.
Možemo se dogovorit da se nađemo u tramvaju i dirat ću te ja po guzi. Bit će slučajno majke miNebitno. Privlače me ideje da me netko "slučajno" dira po guzi.
Pozz,pa di si onda na kraju,u zg ili istra?Nebitno. Privlače me ideje da me netko "slučajno" dira po guzi.
Istina, meni je isto prijatelj to kazao...ovo šamar, vika i slično...Inače, ovo ćeš rijetko doživjet. Ja to nikad ne bih napravio "slučajno". Ili je fakat slučajno, ili je namjerno. Nisu sve cure u tramvaju za ovakve igrice. Neke i šamar stisnu, neke viču i tako to.
U Splitu ima guzve i ako je moguce uvik prislonim k...c na zgodnu zenskuPozdrav. Pošto dolazim iz manjeg grada, a nisam toliko u Zagrebu ili Splitu. Zanima me da li budu velike gužve u autobusima ili tramvaju da ljudi baš staje?
Nešto kao u japanskim.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|