Ankica

Nisam jos bio volim starke i po opisu mi je privlacna pogotovo sto je bikini zona prirodna al me brine što mi je vec porukom ponudila jebacinu bez kondoma uz nadoplatu pa sad neznam imali iko kakvih dubljih iskustava snjom navodno se dosta trudi i cak svrši

Prvo ako je to tebi dobra baba onda su ti kriteriji za penis! Dugo sise mekane ko spužva! HPV je tebi u glavi konju i pripazi kako se razgovaraš! Treće ja ne padam nisko da bi srao o nekoj iz osvete. A koliko si glup spominješ da me ona više ne pušta! Odi malo doktoru da ti pregleda mozak! Ženska je čiti odron!
sto da pripazi, jes ti to ko neki jeben (vjerujem da jesi ali od nazad jeben) navedi nam koja zena u tim godinama nema mekane sise? a mekano i mlohavo su dva razlicita pojmna koja ti nemozes da razaberess sta koji znaci tupane

Nisam jos bio volim starke i po opisu mi je privlacna pogotovo sto je bikini zona prirodna al me brine što mi je vec porukom ponudila jebacinu bez kondoma uz nadoplatu pa sad neznam imali iko kakvih dubljih iskustava snjom navodno se dosta trudi i cak svrši
pa ona moze da nudi bez kondoma jer sta je biliona stvar dal ce zivit jos 1,2 ili 3 godine obzirom da ima vec izmedju 70 i 75 godina, i sta je boli da li ce umrijet od raka, srcanog ili od neke polne bolesti :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh