Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ima sta novo kod tebe dugo nista nismo culi nista o puniciVidim nitko ne preferira baš damu u plavom badiću (lijeva)
Zasada nemaDa li ima sta novo kod tebe dugo nista nismo culi nista o punici
A neka situacija jel bila, znao si nam malo i pricati o tomeZasada nema
5/10 , 7/10Pozdrav svima,
vidim da ovdje malo svima fali zabave pa sam odlučio postaviti tri slike žena u srednjim godinama s tendencijom da napravim anketu. Pravila su jednostavna, pogledajte slike te recite koja vam se čini boljom i objasnite svoj izbor, možete slobodno napisati što vam se sviđa na njima a što ne. Isto tako ostavite neku ocjenu od 1-10. Glasove ostavite na način: Glasam za lijevu ili desnu. Čak sam uradio jednu sliku gdje su obje na istoj.
Uživajte
Kad je kritično, sam nek se naguzi... Ako je jako gadno, poneseš skarnicl...Koji su bakutaneri na Pva je solidna
KojeJel moze bit gadno
Sa obje sam bio na moru...i vidio ih u kupaćem...ima ih se za kaj primiti...Desna, tamnija koža zbog sunca skriva dosta nedostataka kao i šareni kupaci
Nije...pa vidi se da nisu iste...lijeva je starija od desneZar to nije ista žena? Obje imaju krive noge.
Ne pali me to uopće...potpuno krivo...tesko je vidjeti kad nema lica..Obje imaju iksice, znači pali te taj deformitet
Ne vidim po čemu jw jedna starija, druga mlađa.
Drugačija poza i osunčana koža.
Da vidimo tko što preferiraKoja je svrha ankete?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|