Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes razjasniti jesi li ti na kraju zadovoljan njenom uslugom ili ne? Jer tu sad vidim stavio si srceko, sav si sretan sto je u zgu, a u 12. mjesecu si na tuđu recenziju da ga stavi dvaput u usta, usluga koma, bio vani za 15 min, napisao da je tebi isto bilo tako, samo ti uzela 500 kn i bio si vani za 20 min.Vratila se u ZG
Forum nikad ne zaboravljaMozes razjasniti jesi li ti na kraju zadovoljan njenom uslugom ili ne? Jer tu sad vidim stavio si srceko, sav si sretan sto je u zgu, a u 12. mjesecu si na tuđu recenziju da ga stavi dvaput u usta, usluga koma, bio vani za 15 min, napisao da je tebi isto bilo tako, samo ti uzela 500 kn i bio si vani za 20 min.
Hhahahah kako si uhvatio svaka castMozes razjasniti jesi li ti na kraju zadovoljan njenom uslugom ili ne? Jer tu sad vidim stavio si srceko, sav si sretan sto je u zgu, a u 12. mjesecu si na tuđu recenziju da ga stavi dvaput u usta, usluga koma, bio vani za 15 min, napisao da je tebi isto bilo tako, samo ti uzela 500 kn i bio si vani za 20 min.
Ne vidim sad njen oglas.Koja je na kraju ta Ana Kovač?ima tko oglas njezin,slike....
Koja je na kraju ta Ana Kovač?ima tko oglas njezin,slike....
Jel se kara ili samo masaže? Koja cijena?Najbolja sam
170/55/2 /27g maserka nudi opustajuce masaze sa sretnim završetkom u svom opustajucem ambijentu diskrecija i higijena…www.oglasnik.hr
Ti si izgleda pobrkao nešto. Nije ona ništa "ružna kao lopov", cura je ok.Nisam bio jer je ruzna ko lopov (vjv je slucajno stavila sliku sa facom u oglas pa sam vidio), jebe se ali bolje nemoj ici (citao sam tu na forumu da te rijesi na brzinu), mislim da je 400/600 tarifa
60e 30minVatrena plavuša🥀🥀🥀🌼🌻29g
170/52/2 nudi druženje i masažu u svom diskretnom prostoru i higijena, diskrecija, tuširanje obavezno, moj prostor.www.oglasnik.hr
Upravo zvao dotičnu, rapajinska 12c, polah 60 e, kad zabavim javim detalje i dojmove
Romkinja?60e 30min
Za 15min bio gotov i odmah van, mala sobica natrpana svim i svacim, pas na balkonu zatvoren, laje cvili cjelo vrijeme.
Romkinja njene slike, solidna u faci, bila bi bolja da se nasminka. U prostoru u drugoj sobi također cura po glasu starija, dalje nisam vidio. Male sise mekane, picka mala uska s vecim usnama, obrijana, guza ko sa slika meka/mlohava. Stavlja sisu sama u usta, puši jebeno jedno 8min mi ga samo pusilia mojom željom, da se dirat svuda, da lizati picku i pak
Hvala kolega!Romkinja
Romkinja
ZagorkaHvala kolega!
Reko bi da je rom
Bio prije cca god dana, bila neka Zagorka jedva je razumio kaj prića. Ova crna kaj je s njom je isto Zagorka.Reko bi da je rom
Kakva Romkinja????Romkinja
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|