Kovedo
Member
Btw, možda sam ti poznat sa slike,tj moj racku, i kad dolaziš u zgb, pozdrav...i gledo sam te malo na hubu-mogli bi snimit neki pošteni video...Rijeka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Btw, možda sam ti poznat sa slike,tj moj racku, i kad dolaziš u zgb, pozdrav...i gledo sam te malo na hubu-mogli bi snimit neki pošteni video...Rijeka
Mogli biBtw, možda sam ti poznat sa slike,tj moj racku, i kad dolaziš u zgb, pozdrav...i gledo sam te malo na hubu-mogli bi snimit neki pošteni video...
Za smjestaj cemo lako sad u kad nema sezone. A zainteresiranih imat ces i previse. Napisi post u grupu istra da bis bila spremna doc. Pa ces vidit. A za smjestaj mogu i ja pomoc da se raspitan da bude negdje di je lako parkirat i ne privlaci previse paznju.Mogu doc ako ima zainteresiranih
Napisite to pod Istra i da mi se jave na pvt
Pa vidimo ….
I smještaj mi pomognite nać
Pošaljite na pvt
Ok, pozdrav i nemoj se obazirat na ove jazavce kaj te zajebavaju...bok!Mogli bi
Neznam ovako po kurcu tko je s druge strane
Ma neću ali nije uredu da se piše takoOk, pozdrav i nemoj se obazirat na ove jazavce kaj te zajebavaju...bok!
Raspitaj seZa smjestaj cemo lako sad u kad nema sezone. A zainteresiranih imat ces i previse. Napisi post u grupu istra da bis bila spremna doc. Pa ces vidit. A za smjestaj mogu i ja pomoc da se raspitan da bude negdje di je lako parkirat i ne privlaci previse paznju.
Dolaziš li u ZagrebRijeka
A cuj, naravno da manje, ali bude puno musterija i najam stanova nije velik Javi ako ces dolazit
Jesi siguran a kako plaćaju muskaraci vise ili manje od njemačke
Šalila seA cuj, naravno da manje, ali bude puno musterija i najam stanova nije velik Javi ako ces dolazit
Ja sam vec bio s tobom u splitu snimali se malo....Ana javi mi se u inbox posalji mi samo broj mob da te zvrcnem i da vidim u vezi smjestaja..Šalila se
Znam sve
Ana javi se ..rjesicemo nesto ajd inboxpa doc cu
Loše je vrijeme
Nije za putovanja mi
drzim te za rijecpa doc cu
Loše je vrijeme
Nije za putovanja mi
kak je ovo jazavskiTako je, ali zato od mene neće dobiti 2000kn , a preglupa je da shvati da je bolje vrabac u šaci nego golub na grani.
Znam samo pitalati se bavis ovim poslom a ne znaš si nać smjestaj, koristit aplikacije i blokirat sobe/apartmane/hotel. kul
Malo te pravopis zeza..Znam samo pitala
Ipak vi koji tamo živite znate
Danas se ništa nesmije pitat vas
Odmah krivo se shvati
Ma jebi seMalo te pravopis zeza..
a šta da ti drugi organiziraju pa da još probleme radi tebe imaju?
po tome ti si ko na kolodvoru i po meni se ne znaš bavit ovim poslom.
jbt treba mi 5 min da shvatim rečenicu.Ma jebi se
Pronađi drugu pa ju zezaj
A ti si pao s Marsa pa neznas da samo pitala
Tko
Pita taj ne skita
Pogledaj sebe u ogledalo malo i pusti me na miru
Tel: 064/677-677
|
|
|