Amy

  • Začetnik teme Deleted member 6478
  • Datum pokretanja
Nije misica ona al nije ni ruzna.al kolko vrijedi to si u pravu

Malo znaš o Amy, do prije par godina živjela je s mamom, bratom i psom pekinezerom na gornjoj vežici i moglo ju se jebati za 100 - 300kn. Radila je masaže. Onda je upoznala tog tipa s kojim snima porniće za PH i odmah joj je cijena skočila na 800kn.
To je njezina stvar! Niko te ne forsira da je vidiš! Ali malo poštovanja nebi bilo loše, tko voli nek izvoli ali može bez vriđanja osobnosti!
 
Nije misica ona al nije ni ruzna.al kolko vrijedi to si u pravu
Brate slazem se..nemoj na nju slusaj malo
Bas lipo pisete o curi.
Cura se ne srami,ima svoju str.,svoj PH ,možete odmah znati dosta o njoj /slike,videa itd./,ali jebiga svak svakome ne može leći .
Amy ima svoj stil,svoju cijenu i nekome odgovara,nekome ne.
Za 200kn ne možes ni pravu rundu povući ,a vi bi j....i nesto.Na forumu sto pitanja o gilficama koje Vam uzmu za massage po 400kn sa drkanjem,oronula roba od 40-50 koje vam traže 400/800,hvalospjevi o nekima koje su na sceni sta ja znam petnaestak god.
Pomorac koliko sam skuzija skuzaj ako sam falija..ja nisam pomorac al prosa sam 80posto svita..ne komentiram pomazem koliko mogu na ovom forumu,nigdje ne pise da se jebu za 200kuna nego sam slicno kao ti napisa da cura ne vridi vise od 200kuna..nebi da za zensko manje od 250eura nazalost malo ih ima kod nas sta to vridi(tu necu ubrajat nase starlete koje sam prosa)p.s.vidija sam sliku love sta si stavija nije to in prika..meni je takodjer zalosno da danas ovi mladji radje daju 400kuna nego da skupe i pricekaju par dana..
 
Sve je stvar pregovora.
One imaju svoju cijenu,nase je da odlucimo da ili ne.
Moras igrati po njihovim pravilima jer"ti" si gost,a večina se ne okrene na vratima.
Zato izbjegavam odlaske u njihov prostor osim u pojedinim izuzecima .
Ponuda i potraznja ka i u balunu zasto su nogometasi placeni,jer mi volimo balun..ja cu otic u katar jer sam "budala".tako i kod prijateljica noci tko voli nek izvoli..u Splitu je ponuda ocaj nesto je valjala lily,polly je bila entuzijasticna al to jw sve prosjek...ova amy nije mi napamet bilo slat joj poruku jer vidija sam oglas i na pornhubu sta su stavili link..pa brate kod nje otic ako si nadrogiran i nista drugo..citam ovaj forum jer je zabavan i stvarno nekad pomogne al evo ova tema o ovoj curi je promasena cura cim komentira sebe nije svoja...znat ce splicani s ovog foruma maserku st tj jenny totalno spaljena ka da su sestre..p.s. moram iskljucit da pratim ovu temu ubije me ovo hha
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh