Amy

  • Začetnik teme Deleted member 6478
  • Datum pokretanja
Očigledno je ovaj forum izgubio svaki smisao, a neki pojedinci su dotakli dno dna. Nitko od nas nije moralna veličina ali ovaj koji objavljuje osobne podatke je definitivno šljam.
Baš htio napisati isto. Neke osobe moraju poniziti nekoga da bi nahranili svoj ego inače im život nema smisla. Ljudi moji nije baš da sam vam bia od koristi sa recenzijama ali radi ovakvih maloumnika ovo mi je zadnji pogled i poruka na ovom forumu. Budite pozdravljeni,... živili, ševili i oduševili. Odjava 👋
 
Pa odite kod cure, sta je pitas jel se ljubi.
Ugodna za druzenje, straga je najbolja i uzivanje za gledati, anal daje stoga odite vise sta samo ispitujete.
A ne znam sto vam i ona odgovarana glupe komentare.
Upravo bio u Splitu kod nje zenska je.top.mirna stalozena uredna ne zuri oral bez gumice sex sa.negleda na sat ne zuri dobro tjelo svrsavanje po licu 500kn pola sata sat 800 !!!!
 
  • Like
reagiranja: one
Problem je kaj admin ne radi svoj posao, a moderatora nema. Mene je admin htio banat jer sam napisao 2 posta mengi u jel bio tko, a ovaj lik kaj otkriva identitet je jos uvijek na forumu. Dno dna..
Tako je bas to.zasto ga nije blokirao??ugl.ja upravo bio kod nje u Splitu.cura je ok mirna negleda na sat 500pola sata sat 800.oral bez sex sa.gumicom.mazi se.ljubi se stavrno je ok.prostor cist uredan kao i ona ..eto
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh