I ja sam ti se javio. Ako moze odgovor molim te.Posalji opet.
Sorry previše poruka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam ti se javio. Ako moze odgovor molim te.Posalji opet.
Sorry previše poruka
Da, da mi se mama bavi sa ovim baš bi volio da ima dobre recenzije...Ne znam curu ali prosto ne vjerujem da postoje idioti i ljudski sljam koji moze toliko vređati i omalovazavati drugoga. Kliknite si jednostavno u glavi ako vam netko ne odgovara ides dalje, trazis bolje. Recenzija ok, treba biti, bilo negativna ili pozitivna ali vrijeđanju mislim da nije tu mjesto. Stavite se u kontekst druge strane i mozda vasa kcer, mama, rođakinja se recimo bavi ovim poslom i kako bi se vi osjecali kad bi netko pljuvao tako po njima?
TaksistuDjevojko osim tvoje poruke u inboxu nas dvoje nismo komunicirali. I ne, nikad mi nećeš moći biti konkurencija. A raspravljati o bilo čemu možemo kad napraviš repetitorij hrvatskog jezika.
Do onda se drži niže klase klijenata.
Zasto se prijetis? Sta ce sad ljudi mislit?Taksistu
Jebi se
I dođi da te zavežem na krevet i s bićem
Znamo se mi
puko joj film, ovo je poslovni forum ! nije ovdje da se leče komplekse ! ponuda potražnja i ništa više. ne sad ovakva je onakva je ili obrnuto on je vakav takav. šta ima ovdje na forumu to je jad i bjeda.Zasto se prijetis? Sta ce sad ljudi mislit?
nemoj ga vezivat i bičevat nego ga pošalji na psihijatriju ! drugog leka nema.Nisam prijetila
Rekla
Da dođe da ga zavežem malo za krevet i s bićem
Samo to
Evo javio sam se bas me zanima oces odgPosalji opet.
Sorry previše poruka
Pa sta je to nego nasilje?Nisam prijetila
Rekla
Da dođe da ga zavežem malo za krevet i s bićem
Samo to
Reci ti njemu ...Taksistu
Jebi se
I dođi da te zavežem na krevet i s bićem
Znamo se mi
nijePa sta je to nego nasilje?
Ne pričaj dok ne probaš to kod mene osobnoMislis da to tako izgleda?
Pa daj da probamo, jaka si samo na pisanju. Pisemo ti u privat, ne odgovaras.Ne pričaj dok ne probaš to kod mene osobno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|