dzoker
Well-known member
daje se nekako jebat ali da ti ne udjeImaš nudističku plažu u Ruskamenu iza Omiša, stijene su, ali ti bude nekad i pedera tamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daje se nekako jebat ali da ti ne udjeImaš nudističku plažu u Ruskamenu iza Omiša, stijene su, ali ti bude nekad i pedera tamo.
Prošli tjedan sam bio par puta na fkk Ruskamen, uvijek bude par parova u bilo koje doba dana a na pedere još nisam naletio hvala bogu.... ako netko planira doći neka šibne porukuImaš nudističku plažu u Ruskamenu iza Omiša, stijene su, ali ti bude nekad i pedera tamo.
Preporučujem fkk Ruskamen ako ne nađete nešto boljeTakođer me zanima za Bašku Vodu.
Ej to je samo fkk plaza ili ima i akcija??Preporučujem fkk Ruskamen ako ne nađete nešto bolje
Ja sam bio par puta i sa jednim parom sam se zabavio u par navrata.. sad dali mi se posrecilo nezzEj to je samo fkk plaza ili ima i akcija??
Osobno se iden kupati iza Rus kamena put Makarske ispod picerije Ivo mislim da se zove, komad plaže za dvoje, skriveno od znatiželjnih očiju ako neko želi privatnost. Meni osobno ne smeta ako netko želi promatrati i ako mu to pričinjava zadovoljstvo. Svaka preporukaImaš nudističku plažu u Ruskamenu iza Omiša, stijene su, ali ti bude nekad i pedera tamo.
Mislite MijoOsobno se iden kupati iza Rus kamena put Makarske ispod picerije Ivo mislim da se zove, komad plaže za dvoje, skriveno od znatiželjnih očiju ako neko želi privatnost. Meni osobno ne smeta ako netko želi promatrati i ako mu to pričinjava zadovoljstvo. Svaka preporuka
Je, MijoMislite Mijo
Ii kako vam je tamoJe, Mijo
Kako sam u prethodnom postu napisao, meni jedno od drazih mjesta, moja oaza mira i ugodjajaIi kako vam je tamo
Bila je ona na izlazu iz Graca, prema Bristu, poslje hotela Labinece. Ne znam za bas akcije, mozda ima.Fkk u Gradcu ne znam kako se zove plaža znam da ima neka. Jel zna neko jel
Ima tamo kakve akcije ili je samo
Obična nudistička plaža
Bio u prolazu s čamcem a vidio uglavnom starije ljude sad ne znam jel inače tako ili je to slučajnost. Jel ima negdje di ide mlada ekipa ono cure 20-30 godina.Bila je ona na izlazu iz Graca, prema Bristu, poslje hotela Labinece. Ne znam za bas akcije, mozda ima.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|