Samouzivanje88
New member
Jel se tko druzio sa ovim parom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se tko druzio sa ovim parom
Kontaktirao sam ih ali nitko neodgovara na email mozda imaju puno poruka pa nestignu ali nema odgovora vec 5 dana a rado bih se pridruzio nekom paruDruženje uz dogovor - Druženje - Ljubavni oglasnik
Družili bi se u mzm Sendviču, ili Solo, Ona, zgodna plavuša 45g uz Dogovor. Isključivo Zagreb, Isključivo kroz radnljubavni-oglasnik.net
Nemam.. Imas mail u oglasuMože broj telefona
družio se ja prošli tjedan , i bilo je sve ok dok mi ga nije poceo pusit nekako na prepad , pokupio sam se i otisao iz hotela . sta se tice nje super je ,i volio bi samo njuDruženje uz dogovor - Druženje - Ljubavni oglasnik
Družili bi se u mzm Sendviču, ili Solo, Ona, zgodna plavuša 45g uz Dogovor. Isključivo Zagreb, Isključivo kroz radnljubavni-oglasnik.net
Kako mislis na prepad?družio se ja prošli tjedan , i bilo je sve ok dok mi ga nije poceo pusit nekako na prepad , pokupio sam se i otisao iz hotela . sta se tice nje super je ,i volio bi samo nju
Mozes to malo.pojasniti....prepadKako mislis na prepad?
Samo se nadam da im nisi platio ili ako si im platio da su ti vratili lovudok smo bili u doggyu , on se postavio u 69 ispod i nje i nju lickao i onda poceo lickat i moga :S
Ja bio.dosao u kucu neku oni me docekali..stari taj sve dogovara..mozes sam bez njega ..al ona mrsava.izmorena.nezz nije moj tip..skupio.se.ja i otisao ..a.stari taj s.njom hahaha a ono neznam ko bi s njim u troje..Samo se nadam da im nisi platio ili ako si im platio da su ti vratili lovu
Cijena mi se čini jako visoka jedino ako ne želiš da ti ga tip malo pušiJa bio.dosao u kucu neku oni me docekali..stari taj sve dogovara..mozes sam bez njega ..al ona mrsava.izmorena.nezz nije moj tip..skupio.se.ja i otisao ..a.stari taj s.njom hahaha a ono neznam ko bi s njim u troje..
Cijena ne da je jako visoka, nego je suludaCijena mi se čini jako visoka jedino ako ne želiš da ti ga tip malo puši
Cjena visoka zenska nikakva ...stari brko mi netreba ....ugl.nije za preporukuCijena mi se čini jako visoka jedino ako ne želiš da ti ga tip malo puši
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|