Po mom iskustvu i kaj sam prical s frendicama. Cure zapravo najvise srece imaju na tinderu sam se mora to suptilnije i ono "njeznije" jelte traziti. Nema na brzinu, kavice, mucnhevi i slicno pa ak se nekaj razvije. Stranice stila Smokva i ffruit su po mom iskustvu sam zamke za pare. Je mozes naci nesto (a iz znatizelje sam pribao i muski i zenski profil) al ti to ozvlaci il pare il zivce kolko je omjer m/z/parovi sjeban. Fetlife je relativno dobar al opet trebas se ukljuciti u community jer je to realno facebook za bdsm. Pa ono kavice druzenja i onda ak se neko iz grupe klikne se moze nastaviti. Moja neka mentalna gimnastika oko cijele price je sa mi se cini kako zene imaju 'rubber bandx' efekt za generalne seksualne spike jer su se nagledale tipova na dejting stranicama i slicno gdje su krajnje nesuptilni pa ond aone obrnuto jer ne zele tako nekoga upecati. Jer sam imao vise nego nekoliko frendica koje su bile otvorene ili sudjelovale u trojkama ili swingu al kad pogledas to nisu nikakvi profili koji to impliciraju, nego lagano match pa chat pa da se prokljuvi s vremenom.