3some/4some

Ja sam prelozio da kad idemo vanka u izlazak, prilazimo curama, spikamo malo i predlozimo.
nema druge, solo curu tesko naci jako

Treći pokušaj, da vidimo 🤦‍♂️😁...traži se zainteresirana cura/djevojka za upoznavanje i druženje s mojom prijateljicom i sa mnom, sve na obostrano zadovoljstvo...u troje naravno, a ako baš ne može drugačije, i par je dobrodošao ;p (idući vikend, Rijeka)

Ima stranica forbidden fruits, jest da se plaća clanarina, ali to je stranica za swinganje, ima svega, a legitimno. Super stvar. Izvidite..

Split Dubrovnik, zgodan decko 22 g 188 63 trazim par za trojku sevim starije dame udovice bracne parove, diskretno

Ima mozda neki par ili cura 30 do 40 godina koji moze dokazati fotografijom (bez lica) da bi bio/la zainteresiran za upoznavanje sa bracnim parom i softić za početak? Početnici smo i ne želimo brzati pa bi voljeli probiti led također sa nekim početnicima. Lokacija nije bitna, mobilni smo ali nam je bitno da je želja obostrana bez ikakve prisile. Molimo perverznjake sa dugim jezicima i malim pimpekima da zaobiđu post. 🥰

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh