Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije nesto posebno al za njene godine se dobro drzi i odlično pusi i da se dobro nabijati. Za tu cijenu sasvim solidna uslugaJel bio netko s njom u zadnje vrijeme. Kako izgleda uopće? Za nas koji nismo bili. Jel debela,debeljuškasta, zgodna,ne zgodna, opasna ... Jel zna netko šta?
Nije nesto posebno al za njene godine se dobro drzi i odlično pusi i da se dobro nabijati. Za tu cijenu sasvim solidna usluga
Za prvi put da i onda kako se dogovoriteA mjesto radnje iskljucivo crni mercedes?
Kad si bio zadnji put, kako je biloRadi..samo nekad trebas biti uporan.
Ja sam prvi put bio s njom prije 5 ili 6 godina. Meni je bolje otici kod nje nego kod ovih skupih s ege..zadnji nekoliko puta sam bio kod nje u kuci.
Moze li kontakt ?Bio sam u 8 mjesecu..meni je bilo super..skakala je po meni ko luda..ubacio sam ju pod tuš,dobro se nasapunali,naguzila se u tušu..zatim sam legao na krevet i zajašila me
Nema..sta ce ti slika?odes pa vidisZar nema slika neka od nje
Ja bio danas,netko gluposti pise. Oba dvije su na mjestu..ima stari broj,nikakav novi. Uglavnom zadovoljavajuce.
Može brojJa bio danas,netko gluposti pise. Oba dvije su na mjestu..ima stari broj,nikakav novi. Uglavnom zadovoljavajuce.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|