Mrtvo puhalo
Well-known member
Netko je na telegramu isto pisao o njoj I rekao je da nije ona na slikamaŠta kažu kolege?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netko je na telegramu isto pisao o njoj I rekao je da nije ona na slikamaŠta kažu kolege?
Znaci isplati se otići,otišao bih ovih danaPresmisna vedra nasmijana cura, mača, prirodne sise, prava latino guzica malo jača, pusenje s kondomom al bas se trudi, nakon svega sidia jos 20 min drpa je zajebavali se i sl… naspram ovih drugih fake oglasa nema se ode sta izgubit![]()
Mali grad, mala sredina. Nisam odmah skužio da si tražio domaću, to je po meni nemoguća misija. Ja osobno ne znam nijednu, a ono što sam nekad davno znao, ne bi preporučio. Kod ovih sa ege znaš na čemu si i ja sam u pravilu zadovoljan.I ode Robert suvoga ku... iz Sibenika , a tako sam se veselio kojoj sibencanki ali nista , nula bodova. Ma mogao sam kod koje brazilke ali bas rekoh necu , zamjerile su mi se u Ri. Bit ce drugi put bolje , pozdravljam ekipu , rogi i kuraja.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|