ŠIBENSKO KNINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

U međuvremenu evo i fragmenta jedne pisme koji mi godinamaneizlazi iz glave (žali se guza):
"Aoj pico, luda komšinice
Meni tvoji gosti dodijaše
Tebe jebu, mene nudin tuku."
Pa ako neko ima volje za nastavak... mislin, ako je moga Ujević (postoju dvi verzije Notturna)

Ivan Kušan
NE TURNO
Noćas se moje udo žari,
noćas se moje mošnje pote;
i moje misli drk ozari,
svršit ću noćas, ô jebo te.
Pizda je strašna u dubini,
ona je žudnja u dnu moći;
drkajmo, drkajmo u tišini,
svršimo, svršimo u samoći.

Evo, uprav od Kylie. prostor nasuprot bolnice, 200 eura ura. Lipa, mlada i mala, ona je na slikama. Premlada za mene. Odma mi je stavila kondom na isposnika, iako je kazala da mogu dobiti oral bez kondoma ako ocijeni da je sve u redu. Očito se boji. Jašila me ka luda, moran reći. Ali, jedva san svršija. Onda mi se drugi put jedva diga, p aonda opet nekako... Nešto nije bilo u redu, možda je premlada za mene. Kaže da ima 23 godine a izgleda ka da ima 18. Onda traži napojnicu ako san bija zadovoljan, izvuka san se da neman novaca. Eto, tako je bilo, možda zato šta je spustila kad san joj napisa da je 250 previše za mene. Ne znan.

Evo, uprav od Kylie. prostor nasuprot bolnice, 200 eura ura. Lipa, mlada i mala, ona je na slikama. Premlada za mene. Odma mi je stavila kondom na isposnika, iako je kazala da mogu dobiti oral bez kondoma ako ocijeni da je sve u redu. Očito se boji. Jašila me ka luda, moran reći. Ali, jedva san svršija. Onda mi se drugi put jedva diga, p aonda opet nekako... Nešto nije bilo u redu, možda je premlada za mene. Kaže da ima 23 godine a izgleda ka da ima 18. Onda traži napojnicu ako san bija zadovoljan, izvuka san se da neman novaca. Eto, tako je bilo, možda zato šta je spustila kad san joj napisa da je 250 previše za mene. Ne znan.
Moguce, znam da su se jos neki zalili da kad su skidali cijenu da im se odma usluga kidala.
Ja nisam nikad cijenu skida bas iz tog razloga al da je ovo sve skupa preskupo naravno da je.
Po meni nebi trebalo biti vise od 80€/1sat i to je realna cijena.
Sve povise je pljacka a ispod ponizavaje same osobe koja pruza usluge.Naravno pricamo o ovim kvalitetnim curama koje rade svoj posao na nivou.Ove olupine sta rade to preko kurca ne vride ni 30€.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh