Momci, danas san bija kod Palome ili Ruby (svejedno). Dogovorija san se za 180 eura. Apartman na početku Masne ulice. Dođen i dočeka me cura ista ka na slikama, ali malo punija (ne debela) ne zna bekniti engleski. Pitan je za oral bez kondoma, da to dođe još 20. I platin (pogrišija san, ali o tome kasnije). Apartman mali, kraj kreveta mala kužinica, stol i (posebno) kupatilo. U tavi užućena kapula (malo se osjetila kad san se približija tavi). Grud (ka: "To njemu tišti grud"), velika, malo obišena (to ne smeta), meka i prirodna. Prvo smo se otuširali (odvojeno) a onda krenili u akciju. Pušenje negdi između 0 i -1. Ljubi se jezikon - nije to savršeno, ali ipak- dobro je. Krenili smo u akciju i trećoj me pozi matirala. Onda se uvatila mobitela, govorila je s nekon prijateljicon ili sa ženskon koju tako naziva. Ništa. Opet pod tuš (ovaj put zajedno) i u krevet. Počnemo, kadli zvoni telefon. Gledan, i piše joj na portugalskon, "ćer" - na mobitelu se pojavila slika neke male s harmonikon. Da se mora javiti. Kad je završila razgovor, opet telefon, i opet prijateljica. Opet isto. I treći put također, ali kratko. Konačno san svršija (između telefonskih razgovora), i opet pod tuš. Ali, nisan otiša nezadovoljan jer me, unatoč razgovorima, nije zapostavila i trudila se. Nije ka Sofia ali nije ni loša -kad bi malo smršavila bila bi lipša. Šta san sve proša, mogu je čak i priporučiti.