ŠIBENSKO KNINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Dali si bija kod nje?
Provjereno dobra?
Bija sam 3 puta u godinu ipo, nebi pisa da je dobra da nisan bija.Slike njene bas je ima za uvatiti akcija dobra želi udovoljiti bar je tako bilo meni sva tri puta.
Samo je meni govorila da kupuje stan u Šibeniku i da bi se priselila tu a drugi dan odlepršala ča dosta je u Zadru

I meni je govorila o kupnji stana. A kad san joj se javija drugi put, tražila je 250 umisto 200 (kolko je bilo oglašeno). Ne znan šta bi reka.

Ako nemas njen private broj,onda znaci da se dog sa njenom teleoperaterkom. A koristi jos profila od raznih cura, previse je na kraju tih tzv independent a 90 posto ih nije,cak i neke koje su bile, nisu. Jednostavno di su pare, a odi jesu, ko Monte Carlo normalno da ce biti hrpa pimposa i ostale gamadi

Pa ima profil, ja je svaki put dobijem i odma dogovorimo i kakva je bila kad si je posjetija sinoć🤔
Je, uvik sve prođe glatko. Sve super, za svaku preporuku, odradili uru vrimena, pušenje bez gumice, standard jebavanje s gumicom i svršavanje po sisama. Cura se stvarno trudi i vidi se da uživa donekle u poslu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh