bbb1986
Well-known member
Da ako bi otišao u Zg kod ove jedne za 100 e i + putni troškovi uštedio bih 110 edaa daa .neke ljubavi su povoljnije i sa putnim troškovima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ako bi otišao u Zg kod ove jedne za 100 e i + putni troškovi uštedio bih 110 edaa daa .neke ljubavi su povoljnije i sa putnim troškovima
Meni je rekla da nije baš tako puno... Jel laže ko će znatiIrina je bomba u Šibeniku je samo danas ako je sad nazoveš dolaziš na red tek u 23.15 sata krcato je sve, sutra ide u Split
sumljam u te šta ima za 100 ojera 1 sat
Daje ona i na 30min.150 ojera i bolje je sa njom 30 min.nego sa otima uru vrimena ako ti fali 50 ojera dati cu ti jaA onda ništa puno mi je 250 e. Jeftinije mi onda otić do Zg kod ove jedne za 100 e 1 sat.
Ima ima u Zg jedna za 100 e domaća nije strankinja. Dam njoj 100 e + putni troškovi i opet uštedim 110 eIrina je bomba u Šibeniku je samo danas ako je sad nazoveš dolaziš na red tek u 23.15 sata krcato je sve, sutra ide u Split
sumljam u te šta ima za 100 ojera 1 sat
Ne trebaš ti meni davati 50 ojera nego nedam iz principa 250 ojeraDaje ona i na 30min.150 ojera i bolje je sa njom 30 min.nego sa otima uru vrimena ako ti fali 50 ojera dati cu ti ja
Navikla ona na guzvuMeni je rekla da nije baš tako puno... Jel laže ko će znati
Jesi bija?Navikla ona na guzvu
A di je smještena u Šibeniku?Jesi bija?
Blizu KauflandaA di je smještena u Šibeniku?
Kolega ja ti samo govorim da se isplati a ako ti tako misliš sve ok,principi su jebena stvarNe trebaš ti meni davati 50 ojera nego nedam iz principa 250 ojera
Evo ga izaša miš iz ujaNemojte mi Mašku ljutiti
Ja sam prvi odradio jer jebiga ipak je došla na moj nagovor uz pomoć ostalih koji su slali poruke... Neću pisati recenziju jer mislim da je sve već napisano. Bolje ne možeA dije Bodulac bice sad udara,nedaj se mete možeš ti to
Mislija sam da si krepa nije te bilo jedno vrimeEvo ga izaša miš iz uja
A u kojoj je zgradi bila ako nije tajna?Nemojte se zajebati pa ići skalama jel ćete faliti kat ka ja
Kako te odjebala?Ja joj se javio i počeli se dogovarat i na kraju me odjebala.
Pa samo prestala odgovarati i onda nakon nekih 45 munuta se javila i neš bila poslala pa dok sam ja ušao u poruke ona ih izbrisala pa neznam što mi je bila poslala.Kako te odjebala?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|