tuga, jad i čemerZnači ništa? Koliko vidim više nema ni ovih Brazilki ni ruskih. Samo Zadar ili Split...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tuga, jad i čemerZnači ništa? Koliko vidim više nema ni ovih Brazilki ni ruskih. Samo Zadar ili Split...
Previse prometni apartmani kad pogledas di su bile smistene (E.Kvaternika ili Sarajevska).Čudno da nema nijedna . Ili su Split ili Zadar. Možda je nešto drugo u pitanju zašto ne dolaze....
Jbi se meni omniko pa cemo se dogovoritiBroj inbox
ja bio na krojnom, i morali biti tihi, gazdarica povisePrevise prometni apartmani kad pogledas di su bile smistene (E.Kvaternika ili Sarajevska).
Ta 100% živi tu i vjerovatno je svako jutro na kavi u PassageDiskretno druženje 🥵
Jel ima netko za diskretno druzenje? Zivim u Šibeniku, baldekin. imam svoj prostor. Molim samo ozbiljni da se jave.…www.oglasnik.hr
Jal bio tko zvao
PrevaraDiskretno druženje 🥵
Jel ima netko za diskretno druzenje? Zivim u Šibeniku, baldekin. imam svoj prostor. Molim samo ozbiljni da se jave.…www.oglasnik.hr
Jal bio tko zvao
baš čudno za SIPrevara
broj?Pogledajte prilog 3177
Aj da i to vidimo.Po slikama i glasu izgleda top.Navodno samo do nedilje tu u Gradu.
i mene zanima broj
Jel imaš broj telefonaCura se zove Ivana, ima 27 godina, poluduge smede kose, utegnuta, visoka 175-176, oko 60 kg, dobra guza, cice 3, ima veoma lijepo lice ...
Prostor odličan,privatan stan u Gradu, sve čisto i lijepo,popili drink, zapalili cigaru, cura jako simpatična i komunikativna sta mi odgovara
Masaža opuštajuća,b2b a nakon toga dobar oral bez.
Prostor 10/10
Usluga 10/10
GFe 10/10
Tel: 064/677-677
|
|
|
|