bbb1986
Well-known member
Na kojoj je stranici taj oglas?SEX ŠIBENIK Cura 38 godina u Šibeniku tražim dečka od 18 do 28 godina 095 5494324 stariji ne starci ne smetajte. JEL BON ILI,ZNA LI TKO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kojoj je stranici taj oglas?SEX ŠIBENIK Cura 38 godina u Šibeniku tražim dečka od 18 do 28 godina 095 5494324 stariji ne starci ne smetajte. JEL BON ILI,ZNA LI TKO
Osobni kontaktiNa kojoj je stranici taj oglas?
Ja sam je kontaktirao i rekao bih da nije bon. Htjela je doći kod mene ali na kraju kad sam joj poslao sliku odustala. Nisam joj se svidio. I nema prostor. Probaj je kontaktirati ako ti bude tražila bon odjebi je.Osobni kontakti
Ja sam je kontaktirao i rekao bih da nije bon. Htjela je doći kod mene ali na kraju kad sam joj poslao sliku odustala. Nisam joj se svidio. I nema prostor. Probaj je kontaktirati ako ti bude tražila bon i
I meni trazi sliku,nezz sta ce joj slika nek dodje i vidi,ako joj se ne svidi nek ideJa sam je kontaktirao i rekao bih da nije bon. Htjela je doći kod mene ali na kraju kad sam joj poslao sliku odustala. Nisam joj se svidio. I nema prostor. Probaj je kontaktirati ako ti bude tražila bon odjebi je.
Pitaj video poziv i sve će ti biti jasno. Budala kome je dosadnomis da je ova iz Supersporta s Baldekina
yup..Pitaj video poziv i sve će ti biti jasno. Budala kome je dosadno
pitaj je jel i Romano Obilinović s njon na seminaruNece video poziv.. Kaze da je na nekom seminaru u ŠI
yupPitaj video poziv i sve će ti biti jasno. Budala kome je dosadno
Ma ja,prevarayup
Sta si uspija s Mel u kontakt? Ja san x2 puta sla upit dobijem samo cjenik i kasnije nema odg.Nije. Mel je tu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|