bbb1986
Well-known member
Ja nisam bia kod nje al mislim da je 250 eura previše. Nije mi neki izgled da vridi toliko. A i opčenito na egeu ženske puno traže novaca.Jel cemu Sabrina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam bia kod nje al mislim da je 250 eura previše. Nije mi neki izgled da vridi toliko. A i opčenito na egeu ženske puno traže novaca.Jel cemu Sabrina?
Koja iz mlinara ako nije tajna?Pozz ljudi, u Šibeniku sam ovaj tjedan poslovno, zanimaju me domaće cure ako ima, ova iz mlinara mi se cini primamljiva samo moram otic do oba da vidim gdje je, a druga cura luca je domaca ili ova sa ege?
I do koja oba mlinara kad ih ima više od dva u Šibeniku.Pozz ljudi, u Šibeniku sam ovaj tjedan poslovno, zanimaju me domaće cure ako ima, ova iz mlinara mi se cini primamljiva samo moram otic do oba da vidim gdje je, a druga cura luca je domaca ili ova sa ege?
Google kaže 2 ne znam ja xDI do koja oba mlinara kad ih ima više od dva u Šibeniku.
A ovo nemam pojma spominjala se na forumu pa sam mislio da cura poznata da radi ovo za upotpunjavanje kućnog budžetaKoja iz mlinara ako nije tajna?
Ima ih 4Google kaže 2 ne znam ja xD
Zaobiđi fake oglas, vidi prvu sliku desni kut ženska ima OF profil.Jel netko bio kod ove?Marija traži nekog za druženje i nalaženje uživo😈
Zovem se Marija , na oglasu tražim nekoga tko će mi popunit dosadne dane koje nemam s kime provoditi. Radim masaže,…www.oglasnik.hr
Jel moguće da su toliko glupi i stavili sliku od mace diskrecijeJel netko bio kod ove?Marija traži nekog za druženje i nalaženje uživo😈
Zovem se Marija , na oglasu tražim nekoga tko će mi popunit dosadne dane koje nemam s kime provoditi. Radim masaže,…www.oglasnik.hr
Nije mi jasno da to ipak prolaziJel moguće da su toliko glupi i stavili sliku od mace diskrecije
Kad ima glupana koji kupe bonNije mi jasno da to ipak prolazi
I šta misliš je li prevara kad je kontakt preko whatsapp i još slike baš ono uvjerljive nisu uopče skinute sa interneta?Je li ko probaEgzotična masaža 🍬
Za više informacija javite se putem whatsappa Samo za pristojnu gospoduwww.oglasnik.hr
Daj ljudi o cemu pricate bon jeI šta misliš je li prevara kad je kontakt preko whatsapp i još slike baš ono uvjerljive nisu uopče skinute sa interneta?
Pa ja znam da je prevara ali kolega što je pitao očito ne zna.Daj ljudi o cemu pricate bon je
Nije u Sibe.. bila prava otkad sam prije 2 god usa na ovaj forum
Slažem se stobom,loša usluga brza samo da te se riješi loš apartman i nema opranih šumaganov, bija ja jucer za isprazniti se ok,nebi ponovijaBio kod ove layle sa egea, prostor u crnici dobro izgleda al usluga losa..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|