bbb1986
Well-known member
a jbg provat ču doč do nje ako uspijem napisat ču iskustvone odg na poruke nit ista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jbg provat ču doč do nje ako uspijem napisat ču iskustvone odg na poruke nit ista
BonZanima me i za ovu jel netko bija ili je prevara?
tu si u pravu 100%.....ali ima ih sigurnoIz šibenika ti neće nijedna doć plesat za domaću ekipu jer su ljudi konji i neznaju mučat.
A nista onda cemo na drugi nacin nac nestoIma par cura i radu u zagrebu. Meni se jedna javila . Dogovorili sve pa me zvala za minut i pitala jesmo domaći. Ja kažen jesmo i jbga bila je iskrena. Dala mi je broj od druge malo starije kojeg više neman a ta mi je rekla da nam se ne isplati jer putni troškovi su veliki. Žena putuje sa garderobom , malom binom rasvjetom i ozvučenjem. Cca 2000 kn , čak je rekla ako smo toliko blesavi da sve platimo da će ostat s nama još pola sata gratis slikavat se dok lik ne skupi opremu.
Jel kontaktirao ko ovu možda? Kaže da traži uplatu preko nekog " skrill" koda koji bi treba biti sigurniji jer ona kao ne more podignut lovu bez potvrde o uplati koja stoji u tebe naravno...meni se i dalje čini ka samo bolje zamaskirana prevara, šta vi mislite ?Mlada djevojka te ceka
Cao ja sam Iva, nudim svakakve usluge. Imam 30 godina radim u svom prostoru ili po dogovoru dolazim i kod vas. Slike su…www.oglasnik.hr
Vjerovatno bonovi i te ludosti....Mlada djevojka te ceka
Cao ja sam Iva, nudim svakakve usluge. Imam 30 godina radim u svom prostoru ili po dogovoru dolazim i kod vas. Slike su…www.oglasnik.hr
Nisan ni stiga napisat etot....znaci jos jedan oglas za kuracJel kontaktirao ko ovu možda? Kaže da traži uplatu preko nekog " skrill" koda koji bi treba biti sigurniji jer ona kao ne more podignut lovu bez potvrde o uplati koja stoji u tebe naravno...meni se i dalje čini ka samo bolje zamaskirana prevara, šta vi mislite ?
Eee da...ima i još neka druga za druženje ka uživo i ja pogledan broj ono Mississipi ...bemte živote da je nać neku pravu i poštenu kurvu odi spasija bi seVjerovatno bonovi i te ludosti....
Kontaktira je, nije ništa odgovorila...jel provjeria još netko možda?Da li je netko bio sa dotičnom ili je prevara u vidu bonova?Lana ♋️radim uživo i online:)
Nudim erotske masaže u svom stanu, moguć dolazak kod vas (prostor ili druge gradove), online druženje Zainteresirani…www.oglasnik.hr
Čim traži uplatu unaprijed u bilo kom obliku,bježi, vjerovatno nije ni ženska nego neki drkađija koji želi doći do lagane loveJel kontaktirao ko ovu možda? Kaže da traži uplatu preko nekog " skrill" koda koji bi treba biti sigurniji jer ona kao ne more podignut lovu bez potvrde o uplati koja stoji u tebe naravno...meni se i dalje čini ka samo bolje zamaskirana prevara, šta vi mislite ?
Provjeria danas, prevara na bonoveDa li je netko bio sa dotičnom ili je prevara u vidu bonova?Lana ♋️radim uživo i online:)
Nudim erotske masaže u svom stanu, moguć dolazak kod vas (prostor ili druge gradove), online druženje Zainteresirani…www.oglasnik.hr
Istina, zasad sve šta je bilo su prevare teške i uvik bonoviČim traži uplatu unaprijed u bilo kom obliku,bježi, vjerovatno nije ni ženska nego neki drkađija koji želi doći do lagane love
Tel: 064/677-677
|
|
|
|