Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si u VodocamaDanas sam u Vodicama u prolazu pa ako ima netko da bi se zabavio nek se javi u inbox
Ajde ne lazi prijatelju svi znaju da si obicna navlakusa/navlakac, nitko se s tobom nije nikad nasao, samo zaje*avas ljude, imas ocito viska vremena i manjak prijatelja pa si ovako trazis zabavu.Danas sam u Vodicama u prolazu pa ako ima netko da bi se zabavio nek se javi u inbox
Baš takoAjde ne lazi prijatelju svi znaju da si obicna navlakusa/navlakac, nitko se s tobom nije nikad nasao, samo zaje*avas ljude, imas ocito viska vremena i manjak prijatelja pa si ovako trazis zabavu.
Ljudi ignorirajte ga.
Čini mi se da su sva tri profila trenutno u Šibeniku ista cura! Kerry, Eva i Lizzy ako se ne varam
Čini mi se da su sva tri profila trenutno u Šibeniku ista cura! Kerry, Eva i Lizzy ako se ne varam
Kako ista cura?Čini mi se da su sva tri profila trenutno u Šibeniku ista cura! Kerry, Eva i Lizzy ako se ne varam
Dvi slike u svakom od profila su slične a ovo drugo sve je fotošopirano...tako bar mislim...bile su u Rijeci i u Zadru skupa... sve jedna cura!Kako ista cura?
Kad imaš klijentelu koji drže jezik za zubima i dalje su ovog foruma šta onda dolaziš i postas poruke ode a i na drugim temama?Svoju klijente vec imam koji za razliku od vas drze jezik za zubima i prstice dalje od recenzija ovog foruma...e takvi su kod mene dobrodosli i hvala im na svemu
Ti imaš problema u životuSvoju klijente vec imam koji za razliku od vas drze jezik za zubima i prstice dalje od recenzija ovog foruma...e takvi su kod mene dobrodosli i hvala im na svemu
Nista posebno nije uzivoJeli itko bija kod ove brazilke
ne vridi tih novacaJeli itko bija kod ove brazilke
nema tuImali koja u Vodicam ili Šibenik
Tel: 064/677-677
|
|
|
|