Black wolf
Member
Ljudi vratila nam se Đurđa.. Jel bio tko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je prije na Remizi.. Dugo nisam bio noti je bio oglas, a vidim da je sad stavila oglas...U kojem djelu zg je
Meni je rekla prek telefona 80€ pola h, kao nije moguće bez zaštitezvao jučer. Kaže da je 70€ komplet. na remizi je kao i prije. Ovisno o izgledu i njenoj procjeni bez zaštite je +50€ veli
šteta kaj ne da finale u usta
Ja sam ju prije 3 godine nekoliko puta roknuo bez kondoma sa svršavanjem u nju i nije mi ništa nadoplatila. 400 ondašnjih kuna je bilo pola sata.zvao jučer. Kaže da je 70€ komplet. na remizi je kao i prije. Ovisno o izgledu i njenoj procjeni bez zaštite je +50€ veli
šteta kaj ne da finale u usta
Nakon ljubljenja i lizanja, kada je došlo vrijeme za metnuti ga, pitao sam Hoćemo bez i ona je rekla Ajde može...jesi ju pitao ili samo metnuo da nije ništa ni rekla?
Ak si ju lizao to kao da si flafao kurac svima koji su je opaliliNakon ljubljenja i lizanja, kada je došlo vrijeme za metnuti ga, pitao sam Hoćemo bez i ona je rekla Ajde može...
Tak i ti zenu kad lizes popusis svaki put svima koji su ju karali prije tebeAk si ju lizao to kao da si flafao kurac svima koji su je opalili
Samo vi udarajte bez kondoma, još platite više za to da dobijete spolešturu, od koje možete ostat sterilni ili još gorih stvari se može pokupit... Prirodna selekcija ništa drugo...Tak i ti zenu kad lizes popusis svaki put svima koji su ju karali prije
Gledaj svoja posla, nemoj se bavit tuđimSamo vi udarajte bez kondoma, još platite više za to da dobijete spolešturu, od koje možete ostat sterilni ili još gorih stvari se može pokupit... Prirodna selekcija ništa drugo...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|