ivanjebonja
New member
Ima li itko za preporucit neku crnkinju hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubavni-oglasnik.net
Nisam bio ali 80e pola h i na crno reci jeJel bio tko?![]()
Crnka za zabavu - Druženje - Ljubavni oglasnik
Vitka crnka pozamašnih grudi družila bi se sa galantnim muskarcem 095 545 9219ljubavni-oglasnik.net
Nisam bio ali 80e pola h i na crnomercu je
Nisam bio ali 80e pola h i na crno reci je
Bravo evo sve si sam napisao prethodno,sad još samo uzmi mob.i kreni zoviPozdrav, nov sam u ovom svemu i zanima me moze li mi tko pomoci.
Nemam uopce ideje kako ti razgovori idu u kojem smjeru.
Da li nazovem i kazem samo da "zelim sex" ili se one javljaju i odmah kazu cijene ili razgovor traje pa dode do toga. Ili bok pronasao svoj tvoj oglas.
Moze li me netko uputiti?
Zamisli da si u dučanu i da želiš nešto kupit...to ti je isto samo malo drugačijePozdrav, nov sam u ovom svemu i zanima me moze li mi tko pomoci.
Da li nazovem i kazem samo da "zelim sex" ili se one javljaju i odmah kazu cijene ili razgovor traje pa dode do toga. Ili bok pronasao svoj tvoj oglas.
Nazoves fino i kulturno i kazes dobardan zovem vezano za oglas i dalje se sve samo odvija ?Pozdrav, nov sam u ovom svemu i zanima me moze li mi tko pomoci.
Jel bio tko kod onih novih cura sa ege Andjela i Magdalena pise da su nase domace curke
Bio danas kod Andjele sa EGEI mene Megi zanima, djeluje baš ko bombončić
Jesi joj se javio u međuvremenu?
Ova ako je zgodna i ako ima ljepe obline i ako ima 53 godine onda sam ja naj zgodniji muškarac u cijeloj europi. Prije bi ja rekao da ima 73 godine a ne 53 godine.![]()
Zgodna dama 53 g.
ZGODNA DAMA lijepih oblina uz masažu i druženje sa gospodom u urednom i diskretnom prostoruoglasnik.hr
Netko bio?
Prestaro je to brate, prestaro...Ova ako je zgodna i ako ima ljepe obline i ako ima 53 godine onda sam ja naj zgodniji muškarac u cijeloj europi. Prije bi ja rekao da ima 73 godine a ne 53 godine.
a kolko ti, decec, imas godina.?Prestaro je to brate, prestaro...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|