Puno kolega hahahahaPostena kurva od 150Sad reci koliko promasaja si imao zaredom dok si dosao do jedne da valja?
Sigurno 5 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puno kolega hahahahaPostena kurva od 150Sad reci koliko promasaja si imao zaredom dok si dosao do jedne da valja?
meni je prošli tjedan napisala da odmara do srijede, pa sada da vidimo...otišlo krivo čim sam stisnuo .... da li netko zna da li je dotična tu ili odmara ili .....
sa ovog broja iz oglasa?meni je prošli tjedan napisala da odmara do srijede, pa sada da vidimo...
da, onaj drugi joj je kao hakiran bio prošlči tjedan ili tako nekaj, pisalo se o tome tu na forumu.sa ovog broja iz oglasa?
Poslao danas jednoj curi poruku.ona me tražila selfie?prvi put mi se desilio.nisam otišaoda, onaj drugi joj je kao hakiran bio prošlči tjedan ili tako nekaj, pisalo se o tome tu na forumu.
danas sam bio kod jedne, pisati ću osvrt kasnije. Nije me tražila ništa jer imam pozitivne komentare na numbasteru...baš samo nešto pričali o sigurnosti, policiji, fejk policiji i kaže mi da za svaki broj koji nema komentare tamo ili ima možda samo jedan, traži selfie.Poslao danas jednoj curi poruku.ona me tražila selfie?prvi put mi se desilio.nisam otišao
Šta koji k. mene spominješ, ti non-stop visiš s kurvama i pričaš s njima o svemu i svačemu pa pitaj njih.šta da si čovjek misli nakon toga?
Uzela je broj iz tu državu jer je tu najčešće ili joj je u tu državu baza iz koje se uputuje na ostalu destinacijui isto zelim da vas pitat jel znaci nesto ako neka cura ima broj iz bas neku drzavu , jel mozda to znaci da ta cura cesce je u tu drzavu pa uzela broj il je to random il ga menjaju uvijek
Kolega jako mi se sviđa kako ste promijenili gramatiku radi lakše komunikacije sa kolegom MuratomUzela je broj iz tu državu jer je tu najčešće ili joj je u tu državu baza iz koje se uputuje na ostalu destinaciju![]()
Oprostite gospodine, neću više nikadaŠta koji k. mene spominješ, ti non-stop visiš s kurvama i pričaš s njima o svemu i svačemu pa pitaj njih.
Anemo, ne zajebavaj Maria321Šta koji k. mene spominješ, ti non-stop visiš s kurvama i pričaš s njima o svemu i svačemu pa pitaj njih.
Ah, nema veze, to je najmanji problem, ja sam ti ko onaj Marko, što kasno na Kosovo stižeKolega jako mi se sviđa kako ste promijenili gramatiku radi lakše komunikacije sa kolegom Muratom![]()
![]()
![]()
Pa po turski običaji i je takoa brate marko raazvedka je moj brat
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|